Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Roma fiatalok a honvédségnél

A Honvédelmi Minisztérium valamint a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet „A hivatásos katonai pályát választó roma fiatalok esélyeinek növelése a katonai felsőoktatásban (ZMNE) és a tiszthelyettesképzésben" címmel.
A Honvédelmi Minisztérium valamint a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet „A hivatásos katonai pályát választó roma fiatalok esélyeinek növelése a katonai felsőoktatásban (ZMNE) és a tiszthelyettesképzésben" címmel. Pályázhatnak gimnázium vagy szakközépiskola 12. nappali, esti, levelező évfolyamán tanulók, valamint a korábban érettségizett roma származású fiatalok.

A pályázaton nyertes fiatalok számára pénzügyi támogatást biztosítanak érettségi-előkészítő tanfolyamra, illetve felsőfokú tanulmányokra való felkészítésre. A pályázatot szeptember 30-áig adhatják be az érdeklődők.
Információ kérhető Rostás Krisztina romaügyi szakreferenstől (Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, telefonszám: 06-1/465- 5000/126-os mellék, valamint 06-20/465-5668. E-mail: krisztina.rostas@ncsszi.hu), valamint Jóni Tibor alezredes romaügyi referenstől (Honvédelmi Minisztérium, telefonszám: 06-1/474- 1111/21742-es mellék, vagy 06-30/415-4935. E-mail: romaref@hm.gov.hu.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged és Szentes a nyertes

Csongrád megyéből két település kap címzett támogatást. Szegeden oktatási és kulturális intézményt… Tovább olvasom