Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Rosszul választott sofőrt a hatvan éves szatymazi férfi

Rosszul választott sofőrt a hatvan éves szatymazi férfi
Ivott is, jogsija sem volt, megfogták a rendőrök. Ne vezessenek részegen!

Eljárás indult egy szatymazi férfival szemben június 16-án. Előző nap közúti ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a 60 éves férfi a saját gépkocsijában utasként utazott, de az autója vezetését úgy adta át 51 éves ismerősének, hogy tudta a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Továbbá az intézkedő rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak a sofőrön, ami pozitív eredményt mutatott - írta a police.hu.
 

Figyelem!

A jármű vezetését csak olyan embernek adhatjuk át, aki rendelkezik a megfelelő vezetői engedéllyel, továbbá annak vezetésére alkalmas állapotban van! A szeszesital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, lassabban mozognak a szemet mozgató izmok, és a mentalitásban is kedvezőtlen változások történnek. Soha ne üljön ittasan gépi meghajtású jármű volánja mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet láthatóan ittas személy vezet!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyszerűbb energiacímkék

Az Európai Parlament döntése értelmében a vásárlók nemsokára könnyebben tudnak majd energiatakarékos háztartási gépeket választani. Tovább olvasom