Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Sándor Klára megszavazza, Nógrádi nemmel voksol

Szeged - Stabil meggyőződéssel mentek, és ugyanúgy távoztak a nézők az egészségbiztosítási rendszer átalakításáról szóló Sándor Klára - Nógrádi Zoltán vitára pénteken.
Sem egymást, sem a közönséget nem győzte meg pénteken Sándor Klára (SZDSZ) és Nógrádi Zoltán (Fidesz) az egészségbiztosítási rendszer átalakításáról szóló vitában Szegeden. Ne butítsuk a népet! – ez volt az egyetlen dolog, amelyben az országgyűlési képviselők egyetértettek.
A vita végén Nógrádi közölte: nem szavazza meg a törvényt, Sándor Klára azt mondta, ő igennel voksol február 11-én.

A rendezvényen megkérdeztünk néhány résztvevőt, megtudtak-e valami újat az egészségbiztosítási törvényről. Kivétel nélkül nemmel válaszoltak, volt aki hozzátette: „de nem is érdekel".

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

 • 12. Lutetia 2008. február 04. 12:50
  „Egyetértek peter rusz-szal: szakembereknek, nem pedig politikusoknak kellene ezen a kérdésen vitatkozniuk. Az eddigiekből az derül ki a számomra, hogy az egész csak egy olcsó propagandafogás volt. Mégpedig annak a részéről, aki kihívta vitára a másikat. Melyikük is volt az...?”
 • 11. smalltown 2008. február 04. 03:32
  „biztos Sandor Klaranak az a celja, hogy az ertelmes tobbsegge-l nagymamistol -jol kicsesszen, ezert szavazta meg a torvenyt. Igy erzi jol magat, mert hat ugye lelkiismerete az nincs, csak a sajat boldogulasa szamit.
  Nagymami meg aztan tudja, ki is az ertelmes tobbseg.......”
 • 10. anonym 2008. február 03. 23:03
  „nagymami
  Maga honnan tudja az a " bizonyos értelmes többség " melyik oldalon van? Aki ilyen szavakat használ "böszme, elkúrók " nem lehet valami művelt, értelmes ember! Csak szajkóz! Milyen sokra tartja Magát ! De én megkértem , nenyilatkozzon senki nevében !Főleg ne az enyémbe ! Nem tartom okosnak ,és ehhez a kaszthoz tartozik. Büszke lehet az unokája Magára ,én szégyelném.”
 • 9. nagymami 2008. február 03. 21:49
  „anonym, nem önről írtam, hanem az értelmesebb többségről.
  A böszme elkúrók egy külön kaszt, azokkal nem érdemes foglalkoznom.”
 • 8. anonym 2008. február 03. 17:00
  „Üzenem:
  A /nagymama / által írt ,úgymond " népakaratot" ,nem kérjük ,hogy a mi nevünkben általánosítson ! Mindenki saját maga dönti el az akaratát ! Honnan tudja,hogy nekem, vagy másnak ,mi az akarata? Másik : Nógrádi merne mást mondani ? Láttuk a szavazásukat az Elnök választáskor, a szintén egyakaratú kordonbontást , a " megnepróbálj bent maradni " a parlamenti ülésteremben ! Hogy is merne ezek után mást nyilatkozni !”
 • 7. Lala 2008. február 03. 10:11
  „Klárika megpróbált ellent mondani az óvoda bezárások kapcsán egyből ki is rakták az irodájából a városházán és egy lukba helyezték át persze hogy nem mer ellentmondani....”
 • 6. peter rusz 2008. február 02. 12:15
  „Miért olyan emberek próbálják magyarázni a tőrvényt akiknek halvány fogalmunk nincs, ráadásul még nem is értenek hozzá laikusok.”
 • 5. peter rusz 2008. február 02. 12:15
  „Miért olyan emberek próbálják magyarázni a tőrvényt akiknek halvány fogalmunk nincs, ráadásul még nem is értenek hozzá laikusok.”
 • 4. .suhym. 2008. február 02. 08:28
  „Sándornak meg kell szavaznia. Érdekes lenne, ha a fönökével szembe menne.:)) Még kibillentenék az Országház padsorából:))
  A lelkismeret már teljesen más kérdés, ha van neki egyáltalán. Kétlem...
  Vajon feltette már magának azt a kérdést: A választóim érdekeit képviselem-e, vagy csak és kizárólag a sajátmagam boldogulását?”
 • 3. nagymama 2008. február 02. 06:09
  „Klárika biztos "részvényes" lesz valamelyik biztosítónál,azért fog a népakarat ellen szavazni.”
 • 2. nagypappa 2008. február 02. 04:29
  „Mit? Az egészségügyi tőrvényt.

  De arról hallgatnak, amit ígértek, hogy csökkentik a parlament létszámát, és hogy számlával kell a képviselőknek a költségeiket elszámolni.

  Ebben nagy az egyet értés.”
 • 1. smalltown 2008. február 01. 23:17
  „biztos en vagyok hulye, de most MIVA´ ???? Min vitaztak es mit nem szavaztak meg? Ugy konkretan.....
  Vagy ez csak olyan nemhirek hirek?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A közös költség az idén is emelkedett

Szeged - A közüzemi díjak folyamatos emelkedése miatt idén is nő a közös költség tarifája. A… Tovább olvasom