Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Simon Boglárka és Kristóf István a Társulat döntőse

Szeged - Simon Boglárka és Kristóf István is bejutott a Társulat című műsor döntőjébe. A szegedi egyetemisták így az István, a király szereplői lehetnek.
Mindkét szegedi versenyző döntős az m1-en futó Társulat című szereposztó showműsorban. A két egyetemista, Simon Boglárka és Kristóf István így az István, a király című rockopera jubileumi előadás-sorozatának szereplői lehetnek. Bogi egyenesen jutott a döntőbe, őt a zsűri – Szikora János rendező, Szulák Andrea énekesnő, Keveházi Krisztina mozgástanár, Alföldi Róbert színész-rendező és művészeti vezető, Kocsák Tibor zenei vezető, zeneszerző – juttatta tovább, Istvánt pedig a nézők szavazták a legjobbak közé. A döntők februárban kezdődnek.

– Most már talán egy kicsit több az önbizalmam, de sosem volt sok belőle – válaszolta Boglárka arra kérdésre, mi változott benne a középdöntő óta. István még mindig alig tudja elhinni, hogy továbbjutott, de azt mondja, öt évet öregedett, mialatt a tévében önmagát nézte.

Mindketten sokat tanultak már most is a versenynek köszönhetően, Bogi például azt, hogy jobban kell artikulálnia. Szulák Andrea ezt így közölte vele: „artikulálj, vagy megütlek!"

Kristóf Istvánból nagy király formálódik. Fotó: Frank Yvette

– A tévében keményebbnek tűnt, mint élőben. Utána nevettünk – árulta el a versenyző, aki a középdöntőben egy Szikora János által instruált jelenetben érezte magát a legkellemesebben. Rékaként kellett Istvánhoz könyörögnie.

– Ahogy Szikora János beszélt hozzám, úgy építettem fel magamban a szerepet. Nagyon jó érzés volt.

Kristóf István számára is tanulságos volt a verseny, hiszen korábban sosem látta még képernyőn önmagát.

– Nyitottabbnak kell lennem, és kontaktlencsét kell csináltatnom – vonta le a következtetést a szemüveges versenyző, akiért egyébként Bogi is küldött egy SMS-t.

Simon Boglárka Rékát játszhatja. Fotó: Frank Yvette

A lány szerint nagyon jó csapat lesz a döntőben, egymást inkább segítik, mint legyőzni akarják, annál is inkább, mert ugyan egyegy szerepre jelentkeztek a Társulathoz, de a zsűri bármikor dönthet úgy, hogy másik szerepet bíz rájuk. Így egyelőre nem tudják, kikből lesznek ellenfelek.

A kémia szakos lány és a művelődésszervező, könyvtár informatika szakos fiú már állt együtt színpadon, mindketten szerepeltek az Utazás című SZTEageprodukcióban. Simon Boglárka és Kristóf István is bejutott a Társulat című műsor döntőjébe. A szegedi egyetemisták így az István, a király szereplői lehetnek.

Olvasóink írták

  • 1. Mese 2007. december 10. 22:04
    „Mindkettőjük szépen énekelt az Utazásban,sok sikert kivánok!!! ^_^”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Nagy Hízás: szegedi szaloncukorteszt

Szeged - A Ságvári általános iskola alsósai segítségével teszteltük a szaloncukrokat. Öt gyártót versenyeztettünk, két ízkategóriában. A zselés és a kókuszos szaloncukrokat kóstoltattuk. Tovább olvasom