Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Sok volt a rovásán: ököllel ütötte ismerősét, sörözőben randalírozott, kisgyermekes nőt bántalmazott

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a szegedi férfinak, aki Szegeden, közterületen több alkalommal másokat szidalmazott, verekedő mozdulatokkal fenyegetőzött, valamint aki egy ismerősének ököllel az arcába vágott és eltörte az orrát.

A gyanú szerint az elkövető 2016. március 28-án egy szegedi sörözőben az alkalmazottat szidta, irányába öklöző mozdulatokat tett, amely cselekményét csak a rendőrök kiérkezésekor hagyta abba.

A gyanú szerint a férfi 2016. április 4. napján az egyik ismerősével italozott, majd az utcán az ismerősét szidalmazni kezdte, arcon ütötte, egy alkalommal megrúgta. Az elkövető 2016. szeptember 14-én ugyanezen ismerősét az utcán ismételten bántalmazta, ököllel orron vágta, a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést, orrcsonttörést szenvedett.

A gyanú szerint az elkövető 2016. augusztus 31-én az egyik szegedi áruház előtt kiabált, és azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit megver, majd a két kiskorú gyermekével az egyik közeli padon ülő nő felé ütött ököllel. A nő helyszínről távozni szeretett volna, a férfi ekkor a nyakánál megütötte, a sértett ettől a földre esett. A sértett a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A gyanúsított elfutott, a közeli játszótér felé ment, ahol tovább kiabált és fenyegetőzött.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a súlyos testi sértés bűntette, garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt folyamatban lévő nyomozásban a gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta, szökés, elrejtőzés veszélye, valamint annak a veszélye miatt, hogy szabadlábon hagyása esetén a gyanúsított újabb bűncselekményt követne el.

A Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően egy hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, a végzéssel szemben a gyanúsított és a védő fellebbezést jelentett be, így a végzés nem jogerős.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopták ezt a biciklit Szegedről! Tud segíteni?

Ellopták ezt a biciklit Szegedről! Tud segíteni?
Elloptak egy kültéri padhoz lezárt biciklit szerda reggelre Szegeden, a Bécsi körút 8-16. szám… Tovább olvasom