Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Startol az országos kamarai tag- és kedvezménykártya

Hamarosan elérhetővé válik az új országosan egységes kamarai tag- és kedvezménykártya, amely mérföldkő a kamarai tagoknak, és komoly lehetőség a kamarához csatlakozó vállalkozások számára. A kártya kapcsolódik egy kedvezményeket biztosító törzsvásárlói rendszerhez, és a kamarai szolgáltatások igénybevételét is ingyenessé, vagy olcsóbbá teszi. A kártyán megjelenik még egy kamarai minősítő védjegy is.
A kamarai kedvezményrendszer (KKR) lehetővé teszi a tagvállalkozások számára, hogy az ott található szolgáltatásokat, amelyek magukba foglalják az Euro Discount Club (EDC) szolgáltatásit is, kedvezményesen vehessék igénybe, ezen felül bármely kamarai tag ingyenesen jelentkezhet kedvezményt nyújtó vállalkozásnak is. Ezáltal nem kevesebb mint egymillió EDC kártyatulajdonosnak kínálni szolgáltatásaikat. Az EDC, Magyarország legdinamikusabban fejlődő kombinált törzsvásárlói rendszere, mely 3-50% kedvezményt biztosít az élet minden területén, a mosodáktól a gyorsétkezdéken át az üzemanyag töltőállomásokig. Közel kilencszáz elfogadóhely van már a rendszerben.

A kedvezményt nyújtó vállalkozásokat, termékeit, szolgáltatásait a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által erre a célra létrehozott folyamatosan frissülő internetes oldalon lehet közzétenni, ami minden területi kamara weboldaláról is elérhető lesz.

A vonalkódot és kamarai azonosítót is tartalmazó kártyán megjelenik még a kamarai minősítő rendszer (KMR) emblémája, amely azon vállalkozások védjegye melyek megfeleltek valamelyik kamarai minősítő rendszernek. A kártya rendezett kamarai tagsággal automatikusan jár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyköveti jó tanácsok a sikerhez

Hogyan legyünk boldogok és sikeresek? A választ hat pontban foglalta össze April H. Foley amerikai… Tovább olvasom