Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Súlyosan bántalmaztak két embert Szeged környékén

Szeged - Csongrád megyében az elmúlt napban két olyan élet és testi épség elleni bűncselekmény is történt, amelyeknek sértettjei súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedtek.
November 26-án a déli órákban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 54 szegedi nőt lakásán olyan súlyosan bántalmaztak, hogy sérülései életveszélyesnek minősülnek. A helyszínre kiérkező rendőrök előállították az elkövetéssel gyanúsítható személyt, a nő férjét. A nyomozás eddigi adatai alapján a bántalmazást szóváltás előzte meg, ami végül egészen a tettlegességig fajult.

A 43 esztendős szegedi férfi ügyében a CSMRFK Bűnügyi Osztálya folytatja az eljárást őrizetbe vétele mellett.

Hétfőn éjszaka egy másik bejelentés is érkezett az ügyeletre, azzal hogy az egyik zákányszéki családi házban ismeretlenek bántalmaztak egy ott lakó férfit (60). A megadott címre küldött járőr az ingatlanban valóban egy földön fekvő személyt talált, akit a mentőszolgálat súlyos-életveszélyes sérüléssel szállított el.

A nyomozás során folytatott tanúkutatás, adatgyűjtés eredményeként a rendőrség gyorsan eljutott az elkövetéssel gyanúsítható személyhez, magához a bejelentőhöz, aki a sértett volt rokona. Az eddigi adatok szerint a bántalmazást ebben az esetben is szóváltás előzte meg, amit azonban ütések követettek, majd a már tehetetlen testet a gyanúsított magára hagyta.

Az elkövetéssel gyanúsítható 63 esztendős helybeli férfit kollégáink őrizetbe vették, ügyében életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja alapján van folyamatban az eljárás.

Mind a két esetben az eljárás szakértő bevonásával folyik, az esetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Olvasóink írták

  • 1. S.Grandpierre Cecília 2007. november 27. 17:20
    „A nő és feleségverőket igen meg kellene büntetni! Nagyon csekély büntetést rónak ki rájuk, és továbbra is félhet a vadállattól, mert nagyon nincs is kiút egy nőnek, csak felfüggesztettet kap, esetleg, s újra verekedhet. Meg azután az ilyen ... ki meri följelenteni? Úgyis neki kell menekülnie otthonról, ha közös a lakás, vagy újra üttesse még tovább magát? Kemény büntetés, az kell, hogy ő féljen egyszer az életében!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint kétszázan sztrájkoltak a Tisza Volánnál

Szeged - Reggel fél ötkor kezdődött és hat óráig tartott hajnalban az autóbuszvezetők sztrájkja Csongrád megyében – közölte Virágh István, a Közúti Közlekedési Szakszervezet megyei vezetője. Tovább olvasom