Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Superbrand lett a Katedra Nyelviskola Hálózat

Szeged - Magyarországon elsőként lett nyelviskola is Superbrand. A Szegeden is működő Katedra Nyelviskola Hálózat a nyelvoktatási szektorban egyedül kapott csúcsmárka minősítést.
Az idén negyedik alkalommal indult Superbrands program során, csaknem százezer márka közül választott Superbrandeket a független szakmai zsűri.

Az egy évtizede piacvezető, kizárólag magyar tulajdonú Katedra Nyelviskola Budapest vezetésével, 2006-ban létrejött a legnagyobb országos nyelviskola hálózat, jelenleg 19 megye 34 városában, köztük Szegeden is (ILS Nyelviskola Szeged Kft.), valamint Budapesten oktatja hallgatóit. A budapesti központi iskolát és a vidéki iskolákat franchise szerződés kapcsolja össze egységes hálózattá. A most Superbrandé vált nyelviskola sikerét mutatja, hogy a hálózati rendszer folyamatosan bővül és a cél, hogy 45-50 városban legyen Katedra két éven belül.

A Katedra 2007-ben a gyors bővülés mellett a legnagyobb sikert a vállalati szektorban érte el. A hálózat létrejöttekor a céges tanfolyamok száma 500 volt, mely egy év alatt háromszorosára, azaz 1500-ra bővült a tanárainak száma egy év alatt 600-ról 800-ra nőtt.

Tesztelje ön is nyelvtudását honlapunkon a Katedra segítségével: itt!

A Superbrands program legfőbb célja, hogy a széles közönséget megismertesse a legkiválóbb márkákkal, illetve elősegítse a márkatudatos fogyasztói döntéseket - ezért a Superbrands 2008 Program keretén belül idén nagyszabású kampány indul Magyarország vezető márkáinak bemutatására.

Arról, hogy mely márkák használhatják a „Superbrands 2008" címet, a 14 főből álló Superbrands Bizottság tagjai döntöttek. A grémium tagjai független és önkéntes szakemberek, a marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselői. A magyarországi szupermárkák kiválasztásának alapja a Magyar Szabadalmi Hivatal PIPACS adatbázisa, amelyben csaknem 95 000 nemzeti védbejegyzés található. A Superbrands Bizottság ebből választott ki a 2008-as év magyar Superbrandjeit.

A Superbrands eredetileg Nagy-Britanniából indult, ma már világszerte 82 országban működik, mindenhol azonos módon szabályozott keretek között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogták a 14 éves szegedi rablót

Szeged - Őrizetbe vette a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 14 éves fiatalembert, akit egy csütörtök… Tovább olvasom