Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Szabadtéri-jegyek a fa alá

Szabályosan megrohamozzák karácsony előtt a Szegedi Szabadtéri Játékok jegypénztárát a vásárlók. A nyári fesztiválra szóló belépők remek meglepetésnek tűnnek, és a vásárlási utalványoknak köszönhetően idén már annak sem kell aggódnia, aki tanácstalan, melyik előadásra ajándékozzon jegyet.
Szenteste és a karácsonyi ajándékozások előtt két nappal még sok ajándékvásárló kutatja a hiányzó meglepetést, amit a fa alá tehet szeretteinek. A Szegedi Szabadtéri Játékok tökéletes megoldást kínál, hogy emelkedettebb legyen az ünnepi hangulat, és valóban örömet szerezhessünk családtagjainknak, barátainknak: a nyári fesztivál nyolcvanadik, jubileumi évadára szóló jegyekkel, bérletekkel, utalványokkal bárkit boldoggá tehetünk.

– Tavaly is rendkívül népszerűek voltak a karácsonyi akcióink – mondja Bátyai Edina, a jövőre 80. születésnapját ünneplő rendezvény igazgatója. – A nézők ilyenkor szinte megrohamozzák a jegyirodát, még az utolsó pillanatban is tömegek várnak a reggeli nyitásra. Fontos és üdvözlendő tendencia, hogy az emberek már a kultúrára is úgy gondolnak – teljes joggal –, mint értékes és szép ajándékra.

Sorban állók a szabadtéri jegyirodájánál. Jegyeket vásárolnak karácsonyi ajándékba.
Sorban állók a szabadtéri jegyirodájánál. Jegyeket vásárolnak karácsonyi ajándékba.

A vásárlási utalványokat idén vezette be a szabadtéri. Ha valaki biztos abban, hogy a júliusi vagy augusztusi Dóm téri vagy az újszegedi előadásokra szóló belépőt szeretne ajándékozni, ám nem tud a megajándékozott helyett dönteni, ő melyik előadásra váltana jegyet legszívesebben, az utalvány megváltása lehet a tökéletes megoldás. Ezeket öt- és tízezer forint értékben kínálja a REÖK-ben található Fesztivál jegyiroda. Az utalványokat a 2011-es szabadtéri utolsó előadásának utolsó bemutatójáig lehet beváltani.

Mivel a megváltható bérletek már 5580 forintért kaphatók, így egy utalvánnyal akár két előadásra szóló belépőt is ajándékozhatunk. Idén már az összes előadásra – így az újszegediekre is – kínálnak bérletkonstrukciót, sőt olyan bérlettípus is létezik, amely mind a négy nagyszínpadi bemutatóra helyet biztosít.

Törőcsik Mari a REÖK-ben

Hétfőn mutatták be Budapesten a REÖK vendégjáték-sorozatának köszönhetően már szegedi rajongótáborral is bíró Maladype Színház új, Figaro házassága című előadását. A Zsótér Sándor rendezte darab vendégművésze nem kisebb ikon, mint Törőcsik Mari. Az előadást és a művésznő remeklését a szegediek is megnézhetik – várhatóan januárban. Az óriási érdeklődésre tekintettel már előre érdemes jelezni a részvételi szándékot a program@reok.hu e-mail címen. A jelentkezők elsőbbséget élveznek a majdani jegyvásárlásnál.

(x)

Olvasóink írták

  • 2. moonka 2010. december 23. 07:42
    „ez olyan mintha fürdőrucit vennék karácsonyra! lássuk be nem praktikus ajándék karácsonyra!”
  • 1. szeti 2010. december 22. 13:13
    „Én tegnap voltam jegyet venni, és az alatt a 15 perc alatt (döglődött a szgépes rendszer), amíg ott voltam, nem vásárolt senki más rajtam kívül. Ennyit arról, hogy mit mond a média és mi a valóság. :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KRESZ távoktatásban, buszok bekamerázva - Több mint száz helyen változnak a közlekedési törvények

Távoktatásban is tanulható lesz a KRESZ elméleti része, és jelentősen szigorodnak az autósokra vonatkozó szabályok. Tovább olvasom