Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Szabó Bálint polgármester akar lenni

Nem Szegeden, hanem Csepregen. A Cserepes sori kereskedők szószólójaként elhíresült Szabó Bálint ezt hétfő délután osztotta meg a Facebook oldalán.
A Szombathelyhez közeli, Vas megyei kisvárosban több mint 3200-an élnek. Szabó 1982-ben született Szombathelyen, családjával előbb Bükön, majd Csepregen élt. 2002-ben már indult Csepreg polgármesteri székéért. Hat százalékkal alulmaradt, de a képviselő-testületbe bejutott.

Szabó 2006-ban költözött Szegedre, ahol kezdetben porszívóügynökként dolgozott, majd megalapította a követeléskezeléssel foglalkozó Likvid Kontroll Kft.-t. Mostanában leginkább a bérletidíj-emelés ellen tiltakozó Cserepes sori kereskedők szószólójaként került be a hírekbe.

A csepregi képviselő-testület májusban oszlatta fel magát. Sajtóhírek szerint a város anyagi helyzete volt a konfliktus alapja. Az MTI szerint a fideszes polgármester nem adott megfelelő tájékoztatást a város anyagi helyzetéről, úgyhogy feloszlott a testület.
Az időközi polgármester- és képviselő-választást szeptember 25-én tartják a Vas megyei településen.

Szabó Bálint azt írta hétfőn a Facebook oldalán, "már csak 69 nap az önkormányzati választásokig...Vállalom sokak felkérését: indulok polgármesternek és képviselőnek egyaránt, mert tenni akarok Csepregért, a Városért!"
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Menekültekről és terrorról tárgyaltak Kósáék Röszkén

Menekültekről és terrorról tárgyaltak Kósáék Röszkén
Kósa Lajos szerint nem bizonyosodott be, hogy nem megfelelően bírálják el a hatóságok a menekültügyi… Tovább olvasom