Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Szakácskönyvünk megérkezett a győri nyomdából

Megérkezett tegnap a győri nyomdából szerkesztőségünkbe a Délmagyarország és a Délvilág szakácskönyve. Az eddig telefonon, e-mailben vagy hirdetési szelvényen megrendelt ötezer példányt holnaptól karácsonyig házhoz viszik kézbesítőink. De helyi ügyfélszolgálati irodáinkban hétfőtől meg is vásárolható az esztétikus és tartalmas kötet.
Kétszázhúsz oldalas, színes fotókkal gazdagon illusztrált szakácskönyvünk tegnap tízezer példányban megérkezett szerkesztőségünkbe.

Olvasóink receptgyűjteménye szép karácsonyi ajándék lesz Fotó: Karnok Csaba

Olvasóink beküldött receptjei közül a szerkesztőségünk által felkért szakácsok válogatták ki az impozáns gyűjteményt. A tavalyi kötetünkhöz hasonló igényességgel és alapossággal készült mű, mely számos ötletet is kínál, felveszi a versenyt bármely országos kiadású szakácskönyvvel. Egy dologban viszont azok nem érnek nyomába kiadványunknak: a Délmagyarország és a Délvilág szakácskönyvében a helyi emberek, háziasszonyok, nagymamák, közéleti és gazdasági szakemberek által elkészített és kipróbált finomságokat tálaljuk fel. Az itt bemutatott étkek garantáltan elkészíthetők, továbbá – kevés kivételtől eltekintve – mindegyik ételhez adtunk italajánlatot is.

Eddig közel ötezer példányt rendeltek meg olvasóink a szakácskönyvből, melyet a mai naptól kezdődően karácsonyig házhoz szállítanak kézbesítőink. A kötet ellenértékét – előfizetőinknek 1900, nem előfizetőknek 3500 forint – náluk kell kifizetni. Az ezután érkező megrendeléseket már csak jövőre tudjuk teljesíteni.

Azon kedves olvasóink, akik elfelejtették megrendelni szakácskönyvünket, de a karácsonyi ajándékok közé betervezték kiadványunkat, hétfőtől személyesen megvásárolhatják azt ügyfélszolgálati irodáinkban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első útja barátja sírjához vezetett

A mai napig kezelésekre kell járnia az algyői hídon tavaly december 23-án történt baleset szegedi… Tovább olvasom