Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 21°C | 32°C Még több cikk.

Szálljon be a metálbordó Chevrolet-be!

Kimondatlanul is nyereményekben gazdag ó- és új esztendőt kívánunk olvasóinknak azzal, hogy nemcsak folytatjuk, hanem még egy lapáttal rá is teszünk a Délmagyarország és a Délvilág nagy őszi játékakcióira – ezúttal sem babra, hanem egy metálbordó Chevrolet Lacetti autóra megy a játék. Négy hullámban sorsolunk, melynek végén kiderül, melyik előfizetőnk viszi el a rendkívül elegáns, 3 millió 200 ezer forint értékű fődíjat.

Igazi játéknagyüzem van a Délmagyarországnál és a Délvilágnál, hiszen nemrég fejeztük be öt héten át zajló nyereményszüretünket, hetente visszük szerencsés nyugdíjas előfizetőinket bevásárolni a Tescóba, célegyenesben van látványos babaszépségversenyünk, s ezennel indítjuk a Szálljon be Ön is! című játékunkat, melynek végén a legszerencsésebb előfizetőnk elviheti a 3 millió 200 ezer forint értékű, extrákkal felszerelt Chevrolet Lacettit. Az autó érkezését sorozatos nyerési lehetőségek jelzik, négy alkalommal.

Először december 15-én sorsolunk, amikor 10 darab ötezer forint értékű karácsonyi ajándékcsomagot nyerhetnek a szerencsés játékosok. Aztán emeljük a tétet, január 31-én 20 darab ötezer forintot érő Mol üzemanyagkártyát kapnak a szerencsés nyertesek. Majd nagyot lépünk, hiszen február 21-én 50 darab ötezer forintos ajándékcsomag talál gazdára. S pár nappal később, február 25-én már a fődíj sorsolására ébredünk – ekkor előfizetőink közül valaki egy 3 millió 200 ezer forint értékű, metálbordó Chevrolet Lacettivel megy haza.

Maga a játék egyszerű, de a részletekre mint mindig, most is érdemes figyelni. A nyereményakció három hónapot érint, így a játékban való részvétel alapfeltétele is ehhez is kapcsolódik: az első sorsoláson azok vehetnek részt, akiknek lesz decemberre érvényes Délmagyarország vagy Délvilág előfizetése; a második sorsolásnál a decemberi előfizetés mellé már feltétel a januári előfizetés is; a harmadik játékfordulóhoz, illetve magán a fődíjsorsolá- son való részvételhez a decemberi és januári mellé kell a februári előfizetés is.

Ha az előfizetés rendben van, már csak játszani kell. Először is figyelni a nyereményakcióval kapcsolatos hirdetéseinket, s az ezekben található Szálljon be Ön is! autós emblémákból összegyűjteni hármat, majd felragasztva egy nyílt postai levelezőlapra beküldeni a Délmagyarország Kiadó címére (6701 Szeged, Postafiók 71.), vagy bevinni valamelyik ügyfélszolgálati irodánkba. Az egyes sorsolásokon minden, addig beérkezett játékszelvény részt vesz, tehát elég egyszer jelentkezni nyereményjátékunkra. Persze ez nem zárja ki azt, hogy egy előfizető újabb és újabb emblémákat összegyűjtve több levelezőlapot is beküldjön, ami kétségkívül növeli esélyeit a sorsolásokon.

Kedves olvasónk! Mi mozgósít ottuk Fortunát, a többi az Ön dolga! Szálljon be a metálbordó Chevrolet Lacettibe!

Nyereményjátékunk együttműködő partnere az Alfa Autóház.


Extrák az autóban

A nyereményjáték fődíja, a 3,2 millió forint értékű Chevrolet Lacetti szinte minden „értelmes" kényelmi és biztonsági extrával felszerelt modell. A metálfény meghatározza a külcsínt, a CD-s rádió pedig az utazást teszi kellemesebbé. Ugyancsak kényelmi extra az elektromos ablakemelő, a távirányítású központi zár, a klíma, vagy a szervokormány. Bár az utóbbi két berendezés a biztonságot is nagyban segíti, hiszen nem kell attól félni, hogy kánikulában csökken a vezető koncentrálóképessége, illetve a szervó segíti az amúgy is stabil kocsi még jobb úttartását. Az ABS-fékrendszer biztosítja azt, hogy a fürge autó megállásnál se jöjjön zavarba, s a fékezés végéig irányítható maradjon a Lacetti, legyen a gumik alatt csúszós, jeges vagy vizes út.
A kocsit egy kötelezőbiztosítás-barát lökettérfogatú, 1,4 literes, 94 lóerős, nyomatékos, modern, hengerenként négyszelepes benzinmotor hajtja, ami bőven elegendő tartalékkal rendelkezik, hogy minden váratlan helyzetet megoldhasson a vezető. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beruházás csak sztráda mellé jön

Közel 200 szakember érkezett tegnap Szegedre az ország más térségeiből és Romániából, hogy részt… Tovább olvasom