Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Szarvasra viszi wellnessre családját Szín5-ös nyertesünk

Szeged, Csongrád megye - A szegedi Horváth Luca nyerte lapunk Szín5-ös nyereményjátékának fődíját, egy szarvasi wellnesspihenést. A kislány most lesz negyedik osztályos a Vörösmarty-iskolában. 567 kitűnő tanuló közül sorsoltuk ki az ő nevét. Négy másik kisdiák ajándékcsomagot kap.
 Délmagyarország-ajándékcsomagot nyertek

Cseri Liza a hódmezővásárhelyi Szőnyi Benjámin Általános Iskolából, Seres Tamás a makói Szent István Egyházi Általános Iskolából, Őze Virág a szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskolából, valamint Medgyesi Kevin, a szegedi Rókus 2. Számú Általános Iskola tanulója nyerte meg a Délmagyarország-ajándékcsomagot, amelyet a lakhelyükhöz legközelebbi ügyfélszolgálati irodánkban vehetnek át.
 

– A szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskolába járok, most leszek negyedik osztályos. Meglepődtem, hogy én nyertem meg a fődíjat, már nagyon várom, hogy elutazzunk. Anyukámmal és apukámmal megyek majd, biztosan fogunk strandolni és kirándulni is – mesélte megilletődötten Horváth Luca.

Horváth Luca édesapjával, Horváth Róberttel érkezett tegnap szerkesztőségünkbe, hogy átvegye nyereményét, amely egy wellnesspihenés a szarvasi 4 csillagos Liget Hotelben.

Lapunk azok között a kitűnő tanulók között sorsolta ki a fődíjat, akik családjának van érvényes Délmagyarország-előfizetése, vagy vállalták, hogy július hónapra előfizetnek. Az 567 kis nebuló, aki a Délmagyarország dicsőségtablóján szerepel, nemcsak a fődíjért vetélkedett. Négy szerencsés diák Délmagyarország-ajándékcsomagot kapott.

Luca elmesélte, kedvenc tantárgya a testnevelés, szeret tornázni és mozogni, de ha a nehezebb tantárgyak közül kell választania, akkor a magyart és az angolt emeli ki.
 

Luca legnehezebben matekból szerezte meg az ötöst. Fotó: Frank Yvette
Luca legnehezebben matekból szerezte meg az ötöst. Fotó: Frank Yvette


– A legnehezebben a matek megy, de abból is sikerült ötöst szereznem. Eddig a hat bizonyítványom közül csak egy nem lett kitűnő – mondta Luca. Apukájától azt is megtudtuk, hogy a napközin kívül még egy órát tanul otthon édesapjával és édesanyjával közösen. Luca egy percig sem tétlenkedik, hiszen különórákra is jár: úszik és teniszezik. Ha pedig marad egy csepp szabadideje, akkor szívesen néz filmet, vagy megy át játszani a barátnőihez.

Róbert elmesélte, mennyire büszke lányára, hiszen a családjukban soha nem volt követel

mény, hogy a gyerek kitűnő tanuló legyen. – Azon nem lepődtünk meg, hogy ilyen jó a bizonyítványa, hiszen nagyon ügyes. Viszont azon igen, hogy ő nyerte a fődíjat, mert még egy csokit sem nyertünk soha életünkben. Valószínűleg szeptemberben utazunk majd – osztotta meg velünk Róbert, miközben Luca átvette nyereményét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha a földről van szó, ugranak

Vehessenek kedvezményesen állami földet a gazdálkodók, mert ez jobb, mint ha bérlik a területet - javasolja a Magosz a kormánynak. Tovább olvasom