Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Szavazhatunk az év bölcsődéjére

Az Év Bölcsődéje címmel szavazást indított a Sudocrem, a cég a hazai intézmények jelentőségére, illetve az ott dolgozók áldozatos munkájára szeretné felhívni a figyelmet.
A szülők számára manapság egyre nagyobb dilemmát okoz a kisgyermekek intézményben való elhelyezése. A csemetéink fejlődését, társadalmi és szociális beilleszkedését az szolgálja leginkább, ha a nekik legmegfelelőbb nevelést, gondozást kapják. A versenyre az anyukák és apukák egy-egy rövid történet beküldésével nevezhetik kedvenc intézményüket. 

Csongrád megyéből több intézmény is versenyben van, a makói Kálvin térire, az algyői és az üllési bölcsire is szavazhatnak a szülők. Több szegedi bölcsit is dicsérnek: köztük a szőregit, az egyik kiskundorozsmait, az Agyagos utcai és a szentmihályi is pályázik az év bölcsődéje címre. Bölcsit ajánlani és szavazni december 13-áig lehet fejenként napi egy szavazattal a https://anapp.me linken.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmaradt a bérleti díj, bezáratta az IKV - 3 étterem is lehúzta a rolót Szegeden

Elmaradt a bérleti díj, bezáratta az IKV  - 3 étterem is lehúzta a rolót Szegeden
A Sol Bistro üzemeltetője tavaly óta nem fizetett az IKV-nak, a cég ellen felszámolás indult, az Oliva Bisztró vezetője a folyamatos munkaerőhiány miatt idegileg kikészült, a francia Boros Kakas pedig a bérleti díjat sem tudta kitermelni. Tovább olvasom