Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Szegeden énekelt Lola, a 19 éves tinisztár

Szeged - A Coca-Cola-karaván vendégeként Szegeden lépett fel Lola, az ország egyik legismertebb tinisztárja. A tizenkilenc éves énekes elárulta: úgy él, mint egy harmincas nő.
Szép karácsonyi ajándékot kaptak a szegedi Lola-rajongók, hiszen a tizenkilenc éves tinisztár a Coca-Cola-karavánnal a Dugonics téren járt. Félórás koncertje után fiatal lányok és fiúk hada ostromolta az énekesnőt: közös fotót, aláírást akartak. Lola szorgalmasan tett eleget a rajongók kívánságainak, miközben egy tekintélyt parancsoló fiatalember minden mozdulatát figyelemmel kísérte. – Ő Ákos, a turnémenedzserem. Ő felel azért, hogy mindenhova időben odaérjek, és semmi baj ne történjen velem – magyarázta Lola, és kérdésünkre azt is elárulta, előfordult már olyan szituáció, amikor Ákos a „hóna alá kapta", és kimentette őt a tömegből.

A tizenkilenc éves Lola szép karácsonyi ajándékot hozott rajongóinak.
Fotó: Frank Yvette

Amikor Lola éppen nem klipet forgat, fotózáson pózol vagy koncertezik, ő is a hétköznapi tinik életét éli. Egy budapesti középiskolában tanul, esti tagozaton. Énekórán biztosan brillírozna, de dalolni és szolmizálni nem tanulnak az estin. Magolják azonban a matekot, amely nem kifejezetten erőssége, ezért különtanár okítja, hogy a vizsga eredményeként görbe jegy kerüljön a bizonyítványba. Azt, hogy milyen név áll az ellenőrző borítóján, nem árulta el, de elmondta, három évvel ezelőtt, az eurovíziós dalfesztiválra „keresztelték el" Lolának. Az új becenevet annyira megszerette, ha új személyit csináltatna, oda is beleíratná.

Lolát szabadidejéről is faggattuk: – Ha van néhány szabad napom, tanulok, vagy meglátogatom a családtagjaimat. Nem tudok otthon ülni, mert egy idő után magányosnak érzem magam. Munkamániás vagyok, úgy élek, mint egy harmincas, egyedülálló nő: szeretek dolgozni, és – bár fiatal vagyok – minden problémát egyedül oldok meg.

Díjak, elismerések

Az énekesnő lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerései: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn – év énekesnője, a Jetix Tv – év énekesnője, Bravo Otto – év énekesnője közönségdíj.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged Rózsadombja csak autósoknak való

Szeged - Három városrész infrastruktúrájának összehasonlításában Felsőváros nyert, a második helyen Tápé, a harmadikon Újszeged végzett. Szeged legelegánsabb városrészében kevés az üzlet, és ritkán járnak a buszok. Tovább olvasom