Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Szegeden fejeződött be a Győzike-show forgatása

Szegeden búcsúztatta show-ját Győzike, melyet állítása szerint most valóban befejez. A roma énekes szombat kora délutántól vasárnap hajnalig mulatott a kedvenc városában, ahol szerinte olyanok az emberek, mint ő. Lapunknak ismerte el először, amit eddig mindig tagadott: megcsalta feleségét. Családja ezért nem is tartott vele az utolsó forgatásra, melyen alaposan felfordították a város életét.
Népszerűség. Gáspár Győző: Ott búcsúztatom a show-t, ahol a legjobban érzem magam. Fotó: Frank Yvette
Szegeden forgatták szombaton a Győzike-show utolsó részét. Bár a Gáspár család feje korábban már két alkalommal is elbúcsúzott a nézőktől, most azt mondja, tényleg befejezik a valóságshow-t. – Tizenkét adásra szerződtünk 2004-ben, mégis 61 adással zárul a műsor. Köszönjük azt a rengeteg szeretetet, amit eddig kaptunk, de itt a vége. Már számolom vissza az órákat, éjfélkor ugyanis lejár a szerződésünk.


Győzike azért választotta Szegedet a búcsúadás helyszínéül, mert úgy érzi, itt szeretik őt legjobban az emberek. – Voltam itt halászlevet enni és búvárleckéket venni, többször forgattunk a városban. Azt tapasztaltam, hogy míg Salgótarjánban köpködnek az emberek, itt csupa pozitív dolgot kapok. Az itteniek egyszerűek és nagyszerűek. Olyanok, mint Győzi. Nem is volt kérdés, ott búcsúztatom a show-t, ahol a legjobban érzem magam – magyarázta Gáspár Győző.

A roma énekes meg is adta a módját a búcsúnak. Kora délután érkezett a városba, és nyolcfős társaságával látványosan végigvonult a belvároson. Elöl ment ő, pár lépéssel lemaradva pedig kísérete, köztük Savanya Norbert, aki korábban búvárleckét adott Győzikének. Már ekkor is nagy feltűnést keltettek, pedig ez még nem volt a show része – egyszerűen csak ebédelni indultak. Nem a kedvenc halászcsárdájába, a Kiskőrössybe, az ugyanis víz alatt áll. Meg is jegyezte: ha ingyenkoncerttel vagy bármivel tud segíteni a vendéglátóhely helyreállításban, szívesen jön Szegedre.

Győzike a szegedi Anna fürdőben. Fotó: Gyenes Kálmán
Egy órával később már a városban furikáztak egy feliratos, narancs-fekete zebracsíkos kabrióban, és egyfajta városbemutatót forgattak – természetesen „győzis" felfogásban. Este fél 7-kor a két autóval – egyikben a kamerával, másikban Győzivel és társaságával – behajtottak a Kárász utcára, onnan pedig a Klauzál térre. Utólag az esetet így kommentálták: „hatan ültünk a kabrióban, kocsikáztunk a sétálóutcán, a rendőr meg csak intett, hogy menjünk." Természetesen pillanatok alatt hatalmas csődület támadt körülöttük. Egy idősebb nő izgatottan meg is kérdezte: meddig lesznek itt, mert szólna a barátnőjének is.

– Mindig nézem a műsorát, és arról ábrándoztam, hogy egyszer személyesen is találkozhatok vele. Erre lejövök fagyizni, és itt van – áradozott a nő, majd sietős léptekkel el is rohant terjeszteni a jó hírt.
A Virág cukrászdánál dél-amerikai zenészek játszottak. Győzike természetesen azonnal beállt közéjük, fújta a pánsípot, énekelt, sőt még az indián fejdíszt is a fejére tette. Produkcióját nagy tapssal jutalmazták a szegediek. Akadt azonban olyan is, aki csípős megjegyzést tett a roma énekesre. Miután a társaság leült a cukrászda teraszán, egymás után jöttek az autogramkérők. Egy kislány még kezet is csókolt Győzikének.

A tizennégy éves tévésztár

A forgatáson végig Győzikével tartott egy szegedi lány, aki így a búcsúműsor aktív szereplője lesz. A 14 éves Széplaki Adrienn barátnőjével éppen a városban kocsikázott, amikor meglátták a roma sztárt. – Rájuk dudáltunk, mire ők azt mondták, hogy szálljunk át a kocsijukba – mesélt megismerkedésükről a lány, aki láthatóan nagyon élvezte, hogy ily módon belecsöppent egy ismert ember életébe. Adrienn mindenhová elkísérte a stábot, igyekezett minél többször a kamera elé kerülni. Amikor pedig Győzike a telefonszámáról érdeklődött, büszkén mondta: már megadta a stáb egyik tagjának.

A forgatás este az Anna fürdőben folytatódott, késő éjszaka pedig a Sing-Singben ért véget, ahol a show kedvéért mindent és mindenkit zebracsíkosba öltöztettek. Bár eredetileg azt tervezték, a búcsúadást közösen forgatja az egész család, Győzike végül felesége és gyerekei nélkül érkezett Szegedre. Hetek óta tagadja a sajtóban, hogy megcsalta Bea asszonyt, lapunknak azonban elismerte: valóban igaz a hír, hogy ágyba bújt a pornószínésznő Victoria Swingerrel, emiatt pedig megromlott a házassága. – Nagyon szégyellem magam, de hiszem, hogy még helyre hozhatom a dolgokat – mondta. – Remélem, hogy a kameramentes élet, és néhány külföldi út visszaadja Beának a belém vetett bizalmát. L

Lapunknak azt is elárulta: nem véletlen, hogy ilyen látványosan lefogyott. – Nem tagadom, tablettákkal sikerült megszabadulnom közel 20 kilótól. A fogyásra megvan az okom. Nemrégiben ugyanis egy kivizsgáláson kiderült, hogy nagy a baj – mondta. Részleteket nem árult el, csupán annyit, betegsége ráébresztette, hogy életmódot kell váltania. Ebbe pedig az egészséges táplálkozás éppúgy beletartozik, mint az, hogy házát, amelyet az egész ország megismert, eladta, bútorait elárverezteti, és családjával szülei mellé költözik, hogy – szó szerint – új életet kezdjen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európa-díjas város lett Szeged

Európa-díjat kapott Szeged. Ez a legmagasabb elismerés, amit az Európa Tanács adományozhat egy… Tovább olvasom