Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Szegeden járt a Magyar Gárda

Szeged - A Magyar Gárda országjárása során vasárnap Szegedre érkezett. A Napfény hotel és kemping területén fölállított szabadtéri rendezvénysátorban Vona Gábor egyenruhás gárdisták kíséretében beszélgetett a körülbelül 100-150 érdeklődővel.
A Magyar Gárda országjárása során vasárnap Szegedre érkezett. A Napfény hotel és kemping területén fölállított szabadtéri rendezvénysátorban Vona Gábor egyenruhás gárdisták kíséretében beszélgetett a körülbelül 100-150 érdeklődővel. A Jobbik elnöke arról informálta az egybegyűlteket, azért vállalkoztak az országjárásra, hogy a média által félrevezetett embereknek elmondják: törvényesen bejegyzett egyesületük 56 taggal akkor sem tudna felfordulást csinálni az országban, ha akarna. Sem az Árpád-ház lobogójától, sem az ő fekete egyenruhájuktól nincs oka félni senkinek, ilyen alapon akár a kéményseprőket is megbélyegezhetnék – mondta az elnök. Törvényesen bejegyzett egyesületként nincs szándékukban fegyverkezni, és nem fasiszták – mindössze fel akarják rázni az országért tenni akaró embereket – közölte.

Ugyancsak tegnap Hódmezővásárhelyen, a Szent István-templom piac felőli oldalán, az utcán találkozott ötven-hatvan érdeklődővel Vona Gábor, aki a Magyar Gárda három egyenruhás tagjával érkezett. A gárda megalakulásáról, eddigi tevékenységéről, a politika elutasító magatartásáról volt szó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb súlyos baleset a 43-as főúton

Fának ütközött egy BMW szombaton reggel a 43-as főúton, a sofőr a roncsba szorult Tovább olvasom