Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Szegeden tartja Nyári Egyetemét a Vasas

Szeged - A Vasas Szakszervezeti Szövetség idén 30. alkalommal rendezi meg képzéssel, oktatással kapcsolatos országos rendezvényét, a Nyári Egyetemet, a helyszín ezúttal Újszeged.
A Balfasor 39 . szám alatti Madzsar József Kollégium nagyelőadójában tegnap délelőtt Balogh Béla, a szövetség elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Szeged alpolgármestere, Nagy Sándor tartott előadást. Ezt követően a GDPR-ról, adatvédelmi felkészültségünkről beszélt Sepsi Tibor ügyvéd, majd munkaerő-piaci kihívásokról Varga Norbert, a Soproni Egyetem docense, társadalomtudós értekezett.

Ma olyan aktuális témát dolgoznak fel, mint az ipar 4.0. és a digitalizáció. A 9 óra 20-kor kezdődő blokk első előadója Balogh Bálint, a Continental Automotive Kft. minőségügyi vezetője, majd Fükő László a Bosch és Király Gábor, a Hirtenberger igazgatója következik. A délután 2-től kezdődő szekciófoglalkozások keretében Bere Ferenc regionális ügyvivő és Spieglné Balogh Lívia alelnök a munkavédelemről beszél, míg Kiss Bettina szakértő munkajogi esetmegoldásokat mutat be.

A Vasas Szakszervezeti Szövetség az ország közel 200 munkahelyén a gép- és járműipari beszállító, az elektronikai és a kohászati ágazatokban dolgozó munkavállalókat tömöríti. Ők egyebek között a Mercedes Benz, a ZF, a Continental, a Valeo, a Bosch és a Dunaferr munkavállalói.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiaknáznák a rejtett zsidó kulturális örökséget

Kilenc város önkormányzata működik együtt a programban. Tovább olvasom