Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Szegeden üléseznek az ország nőorvosai

A szakma visszautasítja a művi meddővé tétel szabályozásának változását, azaz hogy a tervek szerint hamarosan a 18 éven felüli nők kérhetik ezt a beavatkozást – mondta el újságírói kérdésre Pál Attila professzor, a Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója tegnap, a Magyar Nőorvos Társaság nagygyűlésén.
A szakma visszautasítja a művi meddővé tétel szabályozásának változását, azaz hogy a tervek szerint hamarosan a 18 éven felüli nők kérhetik ezt a beavatkozást – mondta el újságírói kérdésre Pál Attila professzor, a Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának igazgatója tegnap, a Magyar Nőorvos Társaság nagygyűlésén. A háromnapos országos rendezvénynek több mint két évtized után ad ismét otthont Szeged.

A szakemberek a Kereskedő közi Hangár konferenciaközpontban előadásokon vesznek részt, és kiállítást tekinthetnek meg. A konferenciát húsz fő téma köré szervezték, ezek közt szerepel például a gyermekvállalás, a terhességmegszakítás, a különböző terápiás módszerek, és az orvosok megismerkednek a szakmai újdonságokkal is. A rendezvény egyik fontos célja, hogy a résztvevők ütköztessék nézeteiket, szempontjaikat, végül pedig megpróbáljanak közös álláspontot kialakítani – tudtuk meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutatás a gazdasághoz szabva

A közelmúltban kapott Szilárd Leó-díjat a szegedi Dékány Imre professzor, aki főként… Tovább olvasom