Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 13°C Még több cikk.

Szegedi cég irtja a szúnyogokat

Szegedi székhelyű konzorcium nyerte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központja által kiírt közbeszerzést szúnyogirtásra, nettó 1 milliárd 125 millió forint értékben.
A kormány június elején határozatban hívta fel a nemzetgazdasági minisztert, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részére különítsen el 1,5 milliárd forintot az országos szúnyoggyérítési programra.

Az eredmény, hogy a közbeszerzést a szegedi székhelyű Szemp Air Konzorcium nyerte, a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A nyertes konzorcium – amely a legolcsóbb ajánlatot adta – tagjai: Szemp Air Kft., MNC Service Kft., Rovért Kft.

A gyérítendő terület nagysága összesen 745 ezer hektár, amely legfeljebb 15 százalékkal csökkenhet. Az irtást biológiai, kémiai eszközökkel, földi és légi úton szeptember 30-áig kell elvégezni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogadhat már mentőhelikoptert a szegedi SBO leszállótornya

Három és fél év után ismét a klinikák közelében szállhat le Szegeden a mentőhelikopter: szerdán az utolsó engedélyt is megkapta az SBO mellett épült leszállótorony. Tovább olvasom