Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Szegedi csatornagondok

Többszöri határidő-módosítás után július 18-án kezdődik a szegedi szennyvízcsatorna-hálózat műszaki átadása. Csatornahibákat jelez a lakosság, az utak, járdák, esővízcsatornák, depóterületek hiányosságairól hosszú listák készültek.
Többszöri határidő-módosítás után július 18-án kezdődik a szegedi szennyvízcsatorna-hálózat műszaki átadása. Csatornahibákat jelez a lakosság, az utak, járdák, esővízcsatornák, depóterületek hiányosságairól hosszú listák készültek – mondta a szegedi önkormányzat közműbizottságának helyettes vezetője, Kalmár Ferenc KDNP-s képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján. Juhász Gyula bizottsági tag (KDNP) a tápéi, Farkasné Pocsai Blanka (Fidesz-MPSZ) pedig az újszegedi problémákról számolt be. A képviselők a tízmilliárd forint közpénzből folyó munkálatok elszámolását sürgetik. Kezdeményezik, hogy a beruházást bonyolító Szegedi Víziközmű Működtető és Fejlesztő Rt. ne vegye át a kétszázötven kilométeres csatornahálózatot, amíg a kivitelező Culvert 2003 konzorcium minden hibát ki nem javít.

Solymos László várospolitikai alpolgármester közölte: Szegeden a csatornázás befejeződött. Olyan utcákban dolgozik még a kivitelező, amelyeket pótmegrendelésként adott ki az önkormányzat. Valóban vannak gondok az aszfaltozással, de ezeket a város garanciálisan kijavíttatja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szent Iván-éj keleti szépe

Szent Iván éjjelén a szegedi Móra Ferenc Múzeum szépségversenyt hirdetett a múzeumok éjszakáján… Tovább olvasom