Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Szegedi lelemény: szűk kamrából szuper pihenő és alvó kuckót varázsoltak

Az eladó lakás tulajdonosa egyetlen apró trükkel varázsolt egy hosszúkás, feltehetően eredetileg barátságtalan helyiségből valami igazán kellemeset! Az ötlet pofon egyszerű, ön is bármikor alkalmazhatja, akármilyen reménytelennek tűnő helyen. Lichtfhof ablakos zugok előnyben!
Egy 32 nm-es szegedi lakás tulajdonosai úgy gondolták, nem hagyják veszni a nm számokat és egy nem mindenáron szükséges tárolóból egy plusz helyiséget hoztak létre. Ha nem is akarnánk mindig itt lenni, gyerekeknek játszó kuckónak, de akár olvasó, vagy zene saroknak is tökéletes a kis benyúlás, amely egy oknál fogva vált zseniálisan vonzóvá: a padló szintjét megemelték, a belmagasság csökkent (azonban nem a szokásos álmennyzet trükkel!), a fekvő/ülő rész közelebb került a korábban magasan lévő nyílászárókkal, a tér érzet pedig kiegyenlítődött. Hiába hosszúkás a helyiség, a mesterséges belmagasság manipulációval ez szinte már csak részletkérdés! És hogy mivel szolgál még a hirdető?

“AZONNAL KÖLTÖZHETŐ napfényes garzon Rókuson eladó! Szeged-Rókus kedvelt részén a Damjanich utcában 2. emeleti tégla garzon eladó. Alapterület: 31,43 m2. Az ingatlan esztétikai felújítása 2019-ben megtörtént. [...] A lakásban van egy kamra rész is, mely akár klasszikus kamraként, akár olvasó vagy gamer szobaként vagy gardróbként is használható. A szoba dél-keleti fekvésű míg a konyha nyugati-északi, így mindig napfényes, de a nyári legmelegebb órákban védett marad."
A lakás többi részét az ingatlanbazar.hu oldalán nézheti meg!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3 millió balesetmentes kilométer után szerezte meg E-kategóriás jogosítványát a 63 éves szegedi fuvarozó

3 millió balesetmentes kilométer után szerezte meg E-kategóriás jogosítványát a 63 éves szegedi fuvarozó
Nem az életkoron múlik, ki milyen sofőr. 63 évesen szerezte meg kamionra is jogosítványát Szalai… Tovább olvasom