Délmagyar logó

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Szegedi postán is vehetünk vonatjegyet

Áprilistól országszerte 17 postán is lehet vasúti menetjegyet vásárolni a MÁV-Start és a Magyar Posta között létrejött megállapodásnak köszönhetően - közölte az MTI-vel a két szervezet közös közleményében.
Az egyik debreceni postán januárban kezdte meg próbaüzemben a vasúti menetjegyek értékesítését a Magyar Posta. Az ott szerzett tapasztalatokat alapul véve áprilistól további 16 postán lesz elérhető ez a szolgáltatás. A teszt ideje alatt Debrecen mellett Budapesten négy, Győrben két, Hajmáskéren, Jászapátiban, Martfűn, Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, Szeghalmon, Szendrőn, Tabon, valamint Veszprémben egy-egy postán vásárolhatnak vasúti menetjegyet az ügyfelek. Szegeden az Auchan postáján élhetünk a lehetőséggel.

Ha a 17 postán bevezetett vonatjegy-értékesítés fogadtatása kedvező lesz, továbbiakra is kiterjeszthetik a lehetőséget. A postákon bizonyos szolgáltatásokra, például a megvásárolt jegyek visszatérítésére, cseréjére, és nemzetközi vasúti jegyek vásárlására nincs lehetőség. Ezeket továbbra is a vasútállomásokon lehet intézni. A postai ügyintézők a jegyekkel kapcsolatos információkról, így a menetrendről, az elérhető kedvezményekről is felvilágosítást tudnak adni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a második ereklye kerül Ruzsára

Már a második ereklye kerül Ruzsára
Szent Fausztina nővér ereklyéjét vehette át Krakkóban Negyela Zoltán ruzsai plébános. Tovább olvasom