Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Szegedi taxis halálos balesete az M5-ösön

Szeged - Csütörtökről péntekre virradó éjjel az M5-ös autópályán halálos közlekedési balesetet szenvedett egy szegedi Tempó taxis.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az előzetes szakértői vélemények szerint a Dácia személygépkocsi az autópálya 22-es kilométerénél, a gyáli kijáratnál lassított és lehúzódott, minth a le akart volna hajtani az autópályáról. Közben a jármű vezetője meggondolhatta magát, az autó ugyanis az úgynevezett lehajtósávból visszatért az autópályára, ahol előbb egy román rendszámú kamionnal ütközött, majd nekicsapódott a szalagkorlátnak.

Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül más nem utazott a Dáciában. A baleset körülményeit a Dabasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Olvasóink írták

55 hozzászólás
 • 55. közlekedő 2008. november 02. 08:41
  „Értelmetlen tragédia. Több figyelmet érdemel az ember egyszeri, megismételhetetlen élete.”
 • 54. feci 2008. október 18. 15:53
  „Csak menj,még hosszú út vár rád!Nyugodj békében!”
 • 53. Zoli67 2008. október 17. 03:41
  „"Elindult ő a fények útján,mert elhitte az álmok furcsa hangját"(Reqvien)”
 • 52. FM 2008. október 16. 17:45
  „A gyertya szépen lángol,
  Nem fújja már a bántó szél.

  A viasztest elolvadt,
  Valahol új életre kél.
  A Föld már elengedte,
  Az égen egy csillag ragyog.

  Szelíden kérik ?t,
  S ? játszik egy égi dallamot.

  Eggyé forrt kéz a húrral,
  És már egy új ütembe kezd.
  Lassúbb és csöndesen szól,
  Úgy üzeni: megérkezett.

  Lelkünkb?l szól ez a dal.
  Örökre velünk maradsz,
  ?rizzük mosolyodat.

  Vihar kiált kegyetlen,
  Elválaszt zord id?k keze.

  Az ész hazug; ne engedd,
  Ne, hogy a reményt elvegye!

  A Föld már elengedte,
  Az égen egy csillag ragyog.

  Szelíden kérik ?k,
  S ? játszik egy égi dallamot.
  Minden üvöltve lázad,
  Hol van az elrabolt hitünk?
  A lelked halhatatlan,
  De a fájdalom velünk

  Lelkünkb?l szól ez a dal.
  Örökre velünk maradsz,
  ?rizzük mosolyodat.”
 • 51. Tom1 2008. október 14. 17:40
  „Először is részvétem a családnak !

  A továbbiakban pedig akinek szól, nekik annyit hogy nem kellene élcelődni, és kliséket felállítani arra, hogy ki hogy vezet, stb.
  Én is ott voltam, kb. öt perccel később ahogy a baleset történhetett, megálltunk mi is, hogy hátha tudunk segíteni, de SAJNOS nem tudtunk...
  Szurkoltam másnap, hogy amikor olvasom a híreket, azt látom, hogy bár súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte...
  Hát nem ezt olvastam....
  Mellesleg a lehajtótól a Tesco-ig(mi oda mentünk), hogy hogy nem, mindenki normálisan" vezetett, mert ugye akkor kell észrevennünk a múlandóságunkat, amikor egy társunk meghal az autópályán...
  NEM AZT KÉNE FEJTEGETNI HOGY KI HOGY VEZET, HANEM FELELŐSÉGGET VÁLLANI MAGUNKÉRT ÉS MÁSOKÉRT, AMIKOR VOLÁN MÖGÉ ÜLÜNK...
  És ezzel nem a Janit akarom bántani; hozott egy rossz döntést, és ez lett a vége, hát bármelyikünk hozhat rossz döntést, bármikor, épp ezért nem magunkat kellene fényezni, és másokat elítélni, hanem odafigyelni, amikor közlekedünk...
  Minden "laikus", és kelletlen hozzászólónak annyit, hogy mondtatok volna úgy véleményt, hogy ott vagytok, és (talán) épp mellettetek egy méterre hal meg éppen valaki, és nem tudtok rajta segíteni...

  Mégegyszer, részvétem a hozzátartozóknak.”
 • 50. F M 2008. október 12. 20:40
  „János búcsúztatása csütörtökön lesz, Forráskúton,12, 30 órakor!

  Nyugodjék békében!

  A család biztosan jelezni fogja!”
 • 49. Tibi67 2008. október 12. 20:01
  „16-án temetik Janit Forráskúton csütörtök de 10 óra!Nyugodjon békében!”
 • 48. FM 2008. október 12. 12:12
  „Van egy másik világ,
  Most már tudjuk biztos, volt is már rég
  Most Neked kell ott lenned.
  Van még időnk, s meglátunk újra
  Könnyes szemünkben, már a fény sem zavar
  Látunk még, szívünk kinyílva
  Mégsem azt tesszük, mit a végzet akar
  De átlépünk majd a titkokon sorban
  Érkezünk egymás után, gondolj majd ránk.”
 • 47. szögi36 2008. október 12. 04:37
  „Állítólag nincs pénz a temetésre!Azért nem temették el szegény Milost, még mindig!Ha minden Tempós adna 500ft-ott,egy alap temetést össze hozhatnának a volt kolegák!?Reménykedjünk!Nyugodjál békében Milos!”
 • 46. ex gabriel 112 2008. október 10. 19:12
  „Csak ülök és nemhiszek a szememnek!!! Ez tényleg itt és igy kell megbeszélni??? (remélem jani ezt te nemlátod fentröl!) én nemismerem enyire részletessen a magán életét milosnak, de ha ezt láttná akkor biztos nagyon szomorú lenne!!! ugygondolom hogy az emléke nagyobb tiszteletett érdemel(ne)! köszönöm csak ennyit szerettem volna megjegyezni!.”
 • 45. Á I 2008. október 10. 10:02
  „Én régóta ismerem janit, talán gyermekkora óta nagyon rendes,becsületes gyerek volt, de ha ivott ...??????, halála után vagy jót vagy semmit nem illik mondani.
  Ne bántsátok a nővérét mert nagyon sokat tett érte, ha nővére nem lett volna már régen halott lenne szegény gyerek.
  A taxi -záshoz jani nem fogott volna a maga erelyétől, mert nem érdekelte már semmi.A lakás problémája is nővére segítségével oldódott meg, azt mondjátok janinak nem volt senkije, nem fogta naponta a kezét senki azt tudom, de ha ünnep volt vagy valami buli jani hívatalos volt, ha névnap szülinap janit felköszöntötték ha pénz problémája volt nem csak nővére,hanem unokahúga is segítette és nem kamattal kellet vissza adni azt biztosan tudom. Ha nem ismeritek a témét ne vádaskodjatok,mert akár milyen volt, a nővére és családja segített rajta mindig mikor hozzájuk fordult .
  Nyugodj békébenJani: ÁI”
 • 44. Prüntyi 2008. október 10. 08:23
  „Nem állást szeretnék foglalni, és védeni sem szeretnék senkit, de, mint hozzátartozó, szomorúan tapasztalom, hogy egy értelmetlen nem várt baleset, milyen indulatokat vált ki emberekből. Jól ismertem az unokabátyámat, nagyon sajnálom, hogy elveszítettem, mert a mi családunk már igen megtépázott, s valóban sokszor érezzük azt, hogy egyedül vagyunk. Jani viszont még akkor is számíthatott nővérkére, mikor már mindenkit (barátot, barátnőt, keresztszülőt, unokatestvért ) elhessegetett maga körül a rossz természetével, hiszen ez mindenkinek van, senki nem hibátlan.Jó magam és anyukám is megtapasztaltam azt, hogy Jani segítségre szorult, sose döngetett zárt ajtókat, segítettünk, de az embereknek tudni kell élni a segítséggel. Senkit nem szeretnék megbántani, de családi ügyekbe még a legjobb barát sem tud hitelesen állást foglalni, sokan csak felszínesen ismerték Janit, mi ismertük, és SZERETTÜK és ezt a tényt semmilyen hozzászólás nem változtatja meg és sajnos azt sem, hogy elveszítettem az unokatestvérem. Nyugodj békében Jani!”
 • 43. anno tempos 2008. október 10. 04:07
  „Nővérke!Nem zörög a HARASZT!Állítólag több pénzetek van,mint Demján Sándornak!Még is Drágábban adtátok neki ki az egyik lakásotokat a sok közül,mint egy idegennek!Ez sem igaz?!Nyugodj békében Janikám!”
 • 42. Nővérke 2008. október 09. 19:46
  „Anno tempos! Amikor csak tudtam mindig adtam neki kölcsön, és erőmhöz,lehetőségeimhez mérten segítettem Őt. Kamatról szó sem volt!! Ne vádaskodj,rágalmazz,ha nem tudod a teljes igazságot!!”
 • 41. Volvos 2008. október 09. 19:33
  „"Valahol minden meg van írva,egy fénytelen papíron"!Legyen békességed!"Valahol bús dal szól"Nyugodj békében!”
 • 40. .LE .4. 2008. október 09. 17:35
  „Tesó nyugodjál békében!Ez meg volt írva neked 100%!Gyuszi”
 • 39. Gyerekkori barát 2008. október 09. 16:42
  „"Kivel vagyunk elszámolásban? Rá kell jönnünk, hogy elsősorban önmagunkért felelünk, saját lelkiismeretünknek tartozunk számadással.
  Belső ügyeinkben nincs külső felelősségre vonás, büntetés vagy jutalom. Magunk ítélünk magunk felett.
  De ebben az ítélkezésben nem szabad értelmetlenül kegyetlennek lenni magunkhoz - így másokkal is elfogadóbbak tudunk majd lenni. Meg kell értenünk, hogy cselekedeteink, karakterünk, érzéseink, gondolataink már magukban hordják összes jó és rossz utóhatásukat. Elkerülhetetlenül végigéljük valamennyit.
  Ezért értelmetlen minden utólagos önkinzás és öntetszelgés: Azzal, hogy el kell vállalnunk viselkedésünk következményeit - már lezárultak a számlák."

  Szerintem ezen hozzászólásokban az lenne a megjelenésre méltó, hogy NYUGODJÁL BÉKÉBÉN és mindazok akik ismerték gyászolják meg és ne itélkezzenek, mert senki sem tudja kinek mit hoz a holnap, mert csak akkor döbben rá, hogy milyen nehéz a gyásszal is megbirkózni, DE még ezt sem lehet tisztességesen, méltóan.... fejlehajtva megadni Neki, ki már nem tudja megvédeni mindazokat akik mellette voltak akkor is, mikor mások elfordultak.”
 • 38. ex diszp 2008. október 09. 06:54
  „Három évvel ezelőt,nekem is mesélte,hogy nincs senkije...JANI NYUGODJ BÉKÉBEN”
 • 37. anno tempos 2008. október 09. 03:21
  „A saját nővére kamatra adott neki pénzt,ha kért a János tőle!Nem ilyenkor kell meghatódni,elérzékenyülni,mikor már sajnos nincs többé!Ezen elkéne egy kicsit gondolkozni!Legyen örök békéd Milos!”
 • 36. kocka 2008. október 08. 19:35
  „ÍGY IGAZ...NÁNÁSINÉNEK IGAZA VAN!MOST MEGY A NAGY SAJNÁLAT!AMÍG ÉLT SZEGÉNY MILOS SZÓBA SEM ÁLLTAK VELE!UGYE,TISZTELT NŐVÉR!A TÁPAI ÚT-BOL!NYUGODJÁL BÉKÉBEN!”
55 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Védett teknős volt a koszóvói határsértőknél

Röszke - Szolgálatból hazafelé tartó határrendész fogott határsértőket Röszkén. Tovább olvasom