Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Székelykáposztát osztottak az Anna-kútnál - Fotók

A Boldogságfalva Közhasznú Alapítvány szeretetkonyhája immár nyolcadik alkalommal szervezte meg év végi ételosztását Szegeden, az Anna-kútnál, ahol péntek délután hosszú sorban várták az emberek az adományt.
Szalma Róbert szervező hangsúlyozta: a két ünnep közé tették az akciót, azt jelezve és demonstrálva ezzel, hogy nem csak az ünnepek alkalmával kell és lehet jótékonykodni, szeretetet kinyilvánítani. Ebben az évben is ötszáz adag vegán székelykáposztát osztottak ki ingyen – Binszki József DK-s önkormányzati képviselő támogatásával – a városban élő, halmozottan rászoruló emberek részére.

Az alapítvány együttműködő partnerszervezetein keresztül juttatta el az ételjegyeket a rászorulókhoz, akik a jegyek ellenében kapták meg a meleg egytálételt, melyhez kenyér és ajándékcsomag is járt.
 
Ételt osztottak a rászorulóknak az Anna- kúton. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszólt a pincér Apró Antalnak, Kádár János legközelebbi munkatársának - Hágisok nosztalgiáztak a régi-új helyen

Beszólt a pincér Apró Antalnak, Kádár János legközelebbi munkatársának - Hágisok nosztalgiáztak a régi-új helyen
Szép, a kor követelményeinek megfelelő - mondták a több mint 20 év után nemrég megnyitott, megújult Hági étteremben a legendás vendéglátóhely egykori dolgozói, de közben szóba került a fahéjas halászlé és egy pincér, aki beszólt Apró Antalnak. Tovább olvasom