Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Szenior szerda - Csongrád megyében is

Szeged - A Torkos csütörtök és a Mozgós péntek mintájára Szenior szerdát indítottak el a szervezők, amelynek célja, hogy az idősek világnapja alkalmából, október első szerdáján 50 százalék kedvezményt kapjanak az 50 év feletti vendégek az éttermekben, szállodákban, fodrászatokban és más szolgáltatóknál.
A szervezők játékot is hirdetnek Nevezd be anyádat! címmel. Lényege, hogy a fiatalabbak nevezzék be internettel nem rendelkező rokonaikat. A fődíj egy ötvenezer forintos utalvány. A Szenior szerdán részt vesz a MÁV-Start Zrt. is, így az 50 év feletti utasok 50 százalék kedvezménnyel rendelhetnek az étlapról valamennyi étkezőkocsis belföldi IC-járaton és egyes nemzetközi forgalomban közlekedő járatok magyarországi szakaszán. Csongrád megyében két étteremben, a hódmezővásárhelyi Casinóban és a szegedi Szélkakas Vendéglőben ehetnek fél áron az ötven év felettiek. További információt a www.seniorszerda.hu honlapon olvashatnak az érdeklődők.

Olvasóink írták

  • 2. jozsi53 2008. szeptember 30. 20:59
    „Hát igen. Szeged egyetemi város, az öregebbek meg csak vannak.
    De az országban menő folyamatot is jól mutatja: nagy reklám, gyakorlatban pedig szinte semmi.”
  • 1. rozsa58 2008. szeptember 30. 06:31
    „Ez a kínálat mutatja, hogy Szegeden mennyit ér az ember ha elmúlt 50 éves. CSAK EGYETELEN EGY étterem vesz részt benne.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy fal között, házi őrizetben

Szeged - A bíróság 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható bűncselekmények feltételezett elkövetőivel szemben is alkalmazhat házi őrizetet. Tovább olvasom