Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Szépül a nyereménylakás

Folyamatosan formálódik, szépül az a 7,5 millió forint értékű Harmónia lakóparkbeli lakás, amelyet – lapunk történetének legértékesebb nyereményeként – szeptember 21-én azok között sorsolunk ki, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes előfizetéssel rendelkeznek. Már tudjuk: a konyha bézs és fehér színű lesz, a kilátás pedig pompás a teraszról.
Egy véső, egy lapát, kefe, egy rakás csempe. Egyelőre ez nyereménylakásunk nappalijának berendezése, megnyugtatjuk azonban olvasóinkat: szeptember 21-ére, a sorsolásra mindez megváltozik abban a hét és fél millió forintot érő lakásban, amely a május 25-én induló nyereményjátékunk győzteséé lesz.

Játékszabályok

A Délmagyarország és a Délvilág szenzációs nyereményjátékában lapunk előfizetői vehetnek részt, azok, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes előfizetéssel rendelkeznek. Keressék lapunkban a folyamatosan megjelenő játékszelvényeket! Töltsék ki a játékszelvényt, válaszoljanak a kérdésre, és küldjék be borítékban, vagy levelezőlapra felragasztva! Minél több játékszelvényt küldenek be, annál nagyobb eséllyel indulhatnak a nyereményekért és a fődíjért!

A Délmagyarország és a Délvilág történetének eddigi legértékesebb fődíja a Harmónia lakóparkban épül. A vadonatúj, kulcsrakész, földszinti lakást régi és új előfizetőink között sorsoljuk ki – a lényeg, hogy júniustól szeptemberig minden hónapban legyen érvényes előfizetésük.
Tegnap ismét meggyőződtünk arról, érdemes játszani: szemügyre vettük az építkezést. A napokban burkolják a fürdőszobát, a tustálca máris bekerült a helyére.

Hamarosan kezdődnek a villanyszerelési, vezetékelési munkálatok, ezek után pedig az enteriőr igazán mélyreható változásokon megy keresztül. Elkezdődik a lakás felöltöztetése, minden a helyére kerülhet a konyhában és a fürdőszobában. A kerámia falicsempe máris a konyhában van: alul bézs színű, felette fehér sorok díszítik majd a helyiséget.

Nyeremények

Júniustól szeptemberig minden hónapban értékes nyeremények találnak gazdára előfizetőink között. Júliusban 1 darab 200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalvány és 10 darab 10 ezer forintos Diego vásárlási utalvány a nyeremény. Augusztusban 1 darab 300 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki a nyereményjáték résztvevői között. És végül a hab a tortán: a fődíjat, a 7,5 millió forint értékű lakást szeptember 21-én sorsoljuk ki.

Ha belépünk az ajtón – amelyre már felkerült a zár –, jobbról a fürdőszobába léphetünk, ahol már ott a zuhanytálca az egyik sarokban. Mellette az amerikai stílusú konyha, amely már megkapta bézs színű járólapjait. A nappali a számos ablaknak köszönhetően világos. A teraszról pedig mintha csak a Született feleségek című sorozat helyszínére, a Lila Akác közre pillanthatnánk: épülő-szépülő zöldövezet,
fiatal lakópark.

Nyereményjátékunk győztese igazán jó helyen lakhat majd: közel a piarista gimnázium, egy bevásárlóközpont, üzletek, buszmegállók. Ráadásul a harminclakásos társasházban – ahol a nyereménylakás található – várhatóan további hét új üzletet alakítanak ki a tulajdonosok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiller átadott két egyetemi épületet Szegeden

Hiller István oktatási és kulturális miniszter adta át tegnap a gazdaságtudományi kar és a biológiai… Tovább olvasom