Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Szépültek az Ősz otthon idős lakói

Szépültek az Ősz otthon idős lakóiFodrász- és kozmetikustanulók manikűröztek, készítettek új frizurát és sminket a szegedi Ősz Idősotthon lakóinak. Fotók: Frank YvetteA cikkhez tartozó galéria megnyitása
(Új ablakban)
- A Móra-szakiskola fodrász- és kozmetikustanulói két idősotthonban is megszépítik a hölgyeket, urakat - mondta tegnap Ciceri Melinda, a Talentum Alapítvány munkatársa a szegedi Ősz Idősotthonban. - A másik helyszín a Kálvária sugárúti idősotthon. A Hanságiba járó szakácsok és cukrászok pedig csütörtökön együtt főznek és sütnek majd a lakókkal.
Megtudtuk: a Talentum szervezésében a két idősotthonban 60 diák 6 alkalommal végez majd önkéntes munkát, az idős emberek közül is ugyanennyien jelentkeztek be a programba. A kozmetikumokat, valamint a főzéshez szükséges nyersanyagok árát a Család-, Ifjúsági és Népesedéspolitikai Intézet állja.
 
Szépültek az Ősz otthon idős lakói. Fotó: Frank Yvette (galéria)

Annak ellenére, hogy az Ősz Idősotthonba jár fodrász, sokan vágytak a megszokottól kicsit eltérő frizurára. Kovács Péterné haját az elsőéves Czékmán Evelin szárította be ottjártunkkor. A tanulólány elmondta, nem vágnak, csak frizurát készítenek, az otthon lakója pedig kíváncsian figyelte, milyen lesz a végeredmény.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Péntekre kész a parkoló

Péntekre kész a parkoló
Felújítják a Novotel Szeged előtti parkolót. Tovább olvasom