Délmagyar logó

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -5°C | 1°C Még több cikk.

Szerbiában és Romániában jártunk bevásárolni

Szeged - Jobban járunk-e, ha az egyre dráguló alapvető élelmiszereket, a lisztet, az étolajat és a cukrot Szerbiában vagy Romániában vesszük meg, és ott is tankolunk?
Erre voltunk kíváncsiak, amikor a hétvégén bevásárló körútra mentünk a szomszédba.

Délmagyarország / Délvilág hírek Hogy milyen árakat láttunk, és milyen megállapításokat tettünk, az kiderül a Délmagyarország és a Délvilág hétfői számából. Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

 • 3. majomkóció 2011. március 07. 23:16
  „Kivéve a gyevi bírót!”
 • 2. zoltanszabo 2011. március 07. 09:19
  „T. 1 igazat szóltál .
  Nem 1900 --1989 utáni időkről beszélünk! Mindd felelősségre kellene vonni aki ezeket a disznóságokat megtette a néppel---bűnhödnie kellene ! Mert azok ma millárdosok !!!!
  Teljes átvilágítás után--teljes vagyon elkobzás minden családtaggal együtt!!!!De gyorsan !!!!”
 • 1. Figyelő 2011. március 07. 08:22
  „Ennek a felelősei itt élnek az országban!
  Felelősek, azok akik 1900 utáni években az addig kiváló magyar élelmiszeripart idegen kézre adták privatizációra hivatkozva!
  Azok akik a fékevesztett privatizációban nem hallgattak azokra akik figyelmeztették az országot kiárusítókat, hogy a külföldi befektetők az élelmiszer ipari cégeket csakis és kizárólag azért veszik meg, azok piacához hozzájuthassanak. Miután megszerezték a magyar cégek piacát szép lassan bezárják a hazai cégeket!
  A bezárással munkanélküliséget váltottak ki, és jelentős mértékben növelték az élelmiszerek árát!
  Felelősek azok, akik az élelmiszerek után fizetendő ÁFA mértékét 255 pontra emelték, határozták meg!
  Felelősek azok, akik az élelmiszerek után fizetendő ÁFA felemelése után kinyilatkozták, hogy abban az esetben ha kormányzati pozícióba kerülnek, akkor az élelmiszerek ÁFA tartalmát azonnal 5%pontra csökkentik! Nos ezek az "erők" kormányzati pozícióba kerültek, de az élelmiszerek ÁFA tartalma maradt a 25% pontban!
  Felelősek azok, akik kormányzati pozícióra kerülvén egyes élelmiszer forgalmazó cégekre kivetették az úgynevezett különadót mi közben azt kommunikálták, hogy ezek a cégek ezt az adót nem háríthatják át a fogyasztókra!
  A magyar emberek azonban most szembesülhetnek azzal, hogy ez a kormányzati kommunikáció sem volt több mint egy minden valóságot mellőző bejelentés volt, az árak el kezdtek emelkedni a különadójuk következtében!
  Az árak mind addig emelkedni fognak és fognak magasak lenni ameddig a kormányzat meg nem szünteti ezt a külön adót!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgazdász Bál Szegeden - Képgaléria!

Szombaton tartotta az SZTE Gazdaságtudományi Kara és Hallgatói Önkormányzata közgaszdász bálját. Nézze meg képgalériánkat! Tovább olvasom