Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Szerdától újra itt van a SZIN

A Magna Cum Laude és Ákos koncertjével indul szerdán a Szegedi Ifjúsági Napok az újszegedi Partfürdőn. A terület előkészítése augusztus 10-én kezdődött, az építkezés augusztus 18-án.
A Magna Cum Laude és Ákos koncertjével indul szerdán a Szegedi Ifjúsági Napok az újszegedi Partfürdőn. A terület előkészítése augusztus 10-én kezdődött, az építkezés augusztus 18-án. A két színpadot, a négy sátrat és az és egyéb helyszíneket 110 ember építette fel. A legnagyobb színpad a Borsodi, itt lép fel többek között a Kosheen, az Apollo 440, a Tankcsapda, a Kispál és a Borz.

A fesztiválozók biztonságára egy műszakban délelőtt 56, délután 75, este hajnalig 110 őr vigyáz. Készenlétben áll a Tiszán két motorcsónak, egy rendőrségi hajó és egy helikopter. Délelőttönként két orvos, négy ápoló, este hat orvos, nyolc szakápoló, a rendezvény nyitásától zárásig egy rohamkocsi és egy terepjáró ad ügyeletet. Minden délelőtt egy orvosból és két ápolóból álló mozgóügyelet, esténként három ilyen csoport áll a vendégek rendelkezésére.

Tizenhárom vendéglátóhely várja a látogatókat, ebből négy helyen ételt – vegetáriánus, olasz, balkáni, szegedi finomságokat –, a többiben italt árulnak majd. A Partfürdő 50 mosdója mellett a 45 mobilvécét is használhatják a fesztiválozók. A szervezők a kerekes székes látogatók számára öt speciális vécét állítanak fel. Tusolni ötven fülkében lehet.
Tavaly 32 ezer látogatója volt a Szegedi Ifjúsági Napoknak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Grillfesztivál az újszegedi ligetben

Szeged - Javában zajlik az V. szegedi nemzetközi grillfesztivál: egyelőre a csülök fogy jobban, a… Tovább olvasom