Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Szerelem végzett az ásotthalmi rendőrrel

Ásotthalom - Vasárnap délelőtt saját otthonában végzett magával egy fiatal rendőr. A 28 éves ásotthalmi férfi azért vetett véget életének, mert barátnője szakított vele. Úgy tudjuk, korábban is volt már egy öngyilkossági kísérlete.
– Rendőr kollégánk áramütéssel lett öngyilkos, adataink szerint magánéleti okok vezettek ehhez – értesítette szerkesztőségünket SMS-ben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrség – kegyeleti okokból – semmit nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Csupán annyit közöltek: fiatal kollégájuk vasárnap vetett véget életének.

Lapunk információi szerint a 28 éves P. József a mórahalmi rendőrségen dolgozott. A fiatalember azért lett öngyilkos, mert barátnője szakított vele. Az ásotthalmiak szerint kapcsolatuk már régóta tartott. Arról azonban senki nem tudott, miért romlott meg kettőjük között a viszony.

A tiszthelyettest korrekt és intelligens embernek ismerték a falusiak. A fiatalember édesanyjával, nevelőapjával és három féltestvérével együtt élt Ásotthalmon. Mostohaapja rokkantnyugdíjas, édesanyja pedig egy – helybeli – zöldségfeldolgozó telepen dolgozik.

Úgy tudjuk, P. Józsefnek korábban már volt egy öngyilkossági kísérlete; akkor is egy szakítás miatt akarta eldobni életét. Nagy mennyiségű gyógyszert szedett be, de sikerült megmenteni.

Annyit tudni, hogy vasárnap reggel – az öngyilkosságot megelőzően – a férfi autójával nekihajtott a falu főutcáján egy beton villanyoszlopnak. Egyesek szerint ez is egy öngyilkossági kísérlet volt, mások szerint csupán baleset, mert megcsúszott az úton. Annyi bizonyos, hogy a karambol után hazament, és árammal végzett magával. Azt azonban nem tudni, hogyan.

Az eset az egész települést megrázta. Egykori osztálytársai döbbenten értesültek József haláláról. Szerintük jólelkű, és jóvágású srác volt, aki könnyen szerezhetett volna új barátnőt. A falusiak leginkább a férfi szüleit és három húgát sajnálják. Szerintük ők soha nem fogják kiheverni József halálát.

Olvasóink írták

 • 3. nagypappa 2007. december 19. 04:16
  „Egy halálhír minden esetben megrendítő.
  De, hogy ilyen fiatalon, önkezűleg?
  Szőrnyű.

  Részvétem a családnak.”
 • 2. nyugdíjas 2007. december 18. 22:46
  „Medöbbentett a hír. Nem találok szavakat, hogyan juthat egy fiatal férfi ilyen sorsra. Nem volt senki, aki ´segített volna´? Hol volt a családja, szülei, testvérei? Hol voltak a munkatársak, kollégák, parancsnokok, akik kellő odafigyelés mellett esetleg időben, tevőlegesen nyújthattak volna segítséget (orvos, pszichológus) egy fiatal, elkeseredett embernek. Már késő. Nyugodjon békében.”
 • 1. p_lacika_p 2007. december 18. 18:57
  „Nyugodjon Békében”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Káosz és bizonytalanság a vasúton

Szeged - Tegnap reggel 6 órától lapzártánkig egyetlen vonat sem indult és érkezett be a szegedi nagyállomásra. Tovább olvasom