Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Szerelmet hozott a Délmagyar

Szeged - Filmbe illő történet a szegedi Cserne Balázs és Heltai Nikolett sztorija. A külföldön élő fiatalok bimbózó kapcsolatának keresztanyja a Délmagyarország, hiszen cikkünk nyomán talált egymásra a két szív.
Bár lapunk nem társkereső újság, szeptemberi cikkünk mégis összehozott két fiatalt. S hogy hogyan történhetett ez?

Két hónapja írtunk arról a szegedi fiatalemberről, aki gondolt egyet, s a DJ-pult mellől a felhők fölé „szállt". Frankfurtban járunk Cserne Balázs lakásában, ahonnan a fiatalember minden reggel egyedül készülődik a munkába. A reptéren aztán villámkérdésekkel teszteli stewardess munkatársait, majd figyelmezteti az utasokat, kapcsolják be biztonsági övüket, felszállás következik.

Mindeközben a szintén Szegedről elszármazott fiatal lány, Heltai Nikolett egyedül ébred London melletti bérlakásában. Reggeli után munkába indul az egyik szállodába, és út közben azon morfondírozik, váltania kellene: egy luxushajón vagy repülőgépen szeretne munkát vállalni. A fárasztó nap után a szegedi lány leül a számítógépe elé, s elektronikus leveleit nézegeti. Ekkor találja meg azt az üzenetet, amelyben édesanyja a Délmagyarországban megjelent cikkre hívja fel a figyelmét.

S itt kap lapunk fontos szerepet a történet további alakulásában. A cikk ugyanis a légiutas-kísérő Cserne Balázsról szólt.

Heltai Nikolett és Cserne Balázs. A fellegekben járnak. Fotó: DM/DV

– Niki még aznap megkeresett az iWiWen, és a stewardess munkáról érdeklődött – emlékezik vissza Balázs. A két fiatal élete ekkor változott meg. – Mindennap beszéltünk a neten, s bár több száz kilométer választott el minket, mégis napról napra közelebb kerültünk egymáshoz. Olyannyira, hogy a személyes találkozást is egyre sürgettük – mondja.

A két fiatal végül Frankfurtban randevúzott. Niki azzal a géppel érkezett Londonból, amelyiken Balázs dolgozott. – Féltem attól, hogy a személyes találkozás során elveszik az a varázs, amit az internet adott, de az első pillanatban eldőlt a sorsunk. Niki jelenléte annyira természetes volt, úgy éreztem, bennünket az Isten is egymásnak teremtett – meséli Balázs, aki azóta sokat segített a lánynak. Niki Dublinban tanul a stewardesstréningen, reméli, amikor végez, ugyanarra a bázisra kerül, amelyen Balázs is dolgozik, és akkor összeköltözhetnek.

– Mindkettőnk élete szépen alakult, már csak egy társ hiányzott a tökéletes boldogsághoz. A Délmagyarország cikke mint egy híd összekapcsolta a két vágyat, s így távol a szülővárosunktól, idegenben mégis otthonra találtunk egymás mellett – vallja Balázs. Egyelőre csak találgathatunk, hogy a jövőben hogyan alakul a két fiatal sorsa. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy mostanában – nem csak a munkájuk miatt – mindketten a fellegekben járnak.

Olvasóink írták

  • 1. VADAS KRISZTI 2007. november 19. 09:21
    „ENNEK A SZERELEMNEK A CSALAD IS NAGYON ORUL.
    VEGRE EGY LANY AKI BALAZSHOZ VALO!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pakoljon tartós szatyorba!

Szeged - A már becsomagolt húst és felvágottat, de még a fóliázott WC-papírt is újabb zacskóba teszi a bevásárlóközpont népe. Mintha senki se törődne azzal, hogy csökkenteni kéne a csomagolóanyag-hulladék mennyiségét. Tovább olvasom