Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Szerencsét hoznak a nyolcasok

Szeged - Az igazságot jelképező nyolcas szám napja volt a tegnapi: 2008. 08. 08. A jogi és pénzügyeknek kedvező jegy alkalmas például egy vállalkozás elindítására: ilyen alkalom például az olimpiai megnyitó.
De a szerencse is próbára tehető – vélték tegnap például a Szeged 8-as számú választókörzetében lakók. Ám teher is lehet a többmilliárdos lottónyeremény.

2008. 08. 08-án még a nap energiaszintje is 8-as volt. A tegnapi nyolcas áradat a pénzügyi és jogi területeknek kedvezett – a számmisztika szakértői szerint. Ilyenkor megsokszorozódik egy szám ereje: a szerencsés nyolcas energiája tegnap még nagyobb volt.

– Kétszer is megjátszottam a nyolcast a hatos lottón. Augusztusban születtem, ezért mindig beikszelem – magyarázza az újszegedi lottózóban Gombos Sándor, akinek eddig még nem hozott szerencsét ez a szám. – Utoljára áprilisban lottóztam, most a nagy nyeremény miatt játszom – ismeri el az 51 éves kőműves. – Ha nyernék, a lakásfelújítás után egy hőlégballont vennék a pénzből.

Szeged 8-as számú választókörzetének lottózójában a forgalom nem tűnt nagyobbnak mint máskor, de sokan több szelvénnyel játszottak, mint általában.

Az év nyolcadik hónapjában született Gombos Sándor kétszer is beikszelte a nyolcast. Fotó: Karnok Csaba
Az év nyolcadik hónapjában született Gombos Sándor kétszer is beikszelte a nyolcast.
Fotó: Karnok Csaba

– Otthon, az egyik fiókban nemrég találtam egy 77-es és egy 83-as lottószelvényt. Most azokat a számokat játszom meg, amiket akkor, hátha bejönnek – reménykedik Tóth Barnabás. – Ha nyernék, „milliárdos" lenne a foglalkozásom, „nyugdíjas" helyett – viccelődik.

– Az együttállás alkalmas egy vállalkozás elindítására (lásd: olimpia), vagy az üzletkötésre. A földi világ igazsága a pénzre éleződik ki – magyarázza Marton Gabriella numerológus. – Ezt a számot a tarot-ban az igazság vak istennője jelképezi, aki nemcsak ad, hanem az égi törvényeknek megfelelően büntet is.

Bíróság vagy börtön

A 2008. 8. hónap 8. napján születettek élete az igazsággal függhet majd össze – a numerológusok szerint. Ez nemcsak kitűnő bírói karriert jelenthet, hanem az ellenkezőjét is: a börtönt. A jövő attól függ, ki mire használja a nyolcasoktól kapott energiát.

Emiatt nem nyerhet mindenki a lottóban sem. A hatalmas összeg ugyanis nemcsak szerencse, hanem teher is: a nyertest kizökkenti a mindennapokból. A hatos lottón most 2 milliárd 70 millió forintot lehet nyerni. Az ötösön pedig 1 milliárd 70 milliót. Ezek a számok is misztikusak.

– A nyolcas számot többször is megjátszottam a hatos lottón. Nem foglalkozom a számmisztikával, de rendszeresen lottózom – árulja el Tóth Sándor. – Születésnapok és családi események dátumaival játszom. Nagyobb összeget még nem nyertem, de nem merem abbahagyni, hátha egyszer mégis bejön – tűnődik a vállalkozó. – A mostani nyereményből családi házat vennék itt, Újszegeden. És egy lakóautót, amivel sokat utaznék.

Nehéz elkölteni a milliárdokat a választókerület képviselője szerint is. Farkasné Pocsai Blanka nem lottózik. Ha mégis nyerne, a kerület nevében egy orvosi szolgáltatóházat építtetne Újszegeden, valamint az unatkozó fiatalok számára hozna létre „foglalkoztató pontokat", ahol lekötnék a gyerekek energiáját. – Szeretem a nyolcast, de nem ez a szerencseszámom – közli a politikus. – A fiam Brnóban, az ifjúsági Kézilabda Európa-bajnokságon játszik. Ez az első nemzetközi versenye. Remélem, neki is szerencsés ez a nap!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi kínaiak és a pekingi olimpia

Szeged - A Szegeden élő kínaiak többsége nézi a tegnap megkezdődött és augusztus 24-éig tartó olimpiai játékokat. Ők teljes szívvel drukkolnak a „kommunista" kínai sportolóknak. Tovább olvasom