Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Szeretetsátor a szegedi Dugonics téren

Szeged - Már elkezdődött a karácsonyi készülődés Szeged belvárosában. A megszokott programok mellett a Délmagyarország és a Rádió 88 kezdeményezésére a város és helyi cégek támogatásával a Dugonics téren Szeretetsátor áll majd.
Már elkezdődött a karácsonyi készülődés Szeged belvárosában. A megszokott programok mellett a Délmagyarország és a Rádió 88 kezdeményezésére a város és helyi cégek támogatásával a Dugonics téren Szeretetsátor áll majd, ahol december 3. és 22-e között vendégelik meg azokat, akik a szívükhöz közel állnak.

A Délmagyarország, a Rádió 88 és a szegedi önkormányzat – összefogva a város meghatározó cégeivel – a karácsonyi készülődés jegyében rendhagyó jószolgálati eseménysorozatot szervez Szegeden december 3. és 22. közötti munkanapokon.

A Dugonics téren áll majd a nagy közös Szeretetsátor, ahová a jóravaló megmozdulás résztvevői minden hétköznap délben ebédelni hívják vendégeiket. Elsősorban gyermekalapítványokat, nagycsaládosokat látnak majd vendégül. A száz fő befogadására alkalmas sátor bejáratánál egy karácsonyfa fogadja a belépőket. A fára pedig a három szervező díszei kerülnek.

A meghívottak körét a nap házigazdája választja ki. Mindennap a vendéglátó díszíti fel a Szeretetsátor belsejét és a meleg ételen kívül apró ajándékokkal kedveskedik az érkezőknek. A zárónap házigazdája a Délmagyarország lesz. Terveink szerint hivatásos nevelőszülőket, illetve nagycsaládosokat fogadunk majd a sátorban.

A karácsonyi készülődés jegyében zajló rendhagyó jószolgálati eseménysorozatról naponta beszámolunk majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Maceo Parker nagyot fújt a Jazz Napok záró koncertjén

Szeged - Majd szétszedte a szegedi közönség a Belvárosi mozi nagytermét vasárnap. Állva tapsoltak,… Tovább olvasom