Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Szexmunkára kényszerített nők története Annie Ling fotósorozatán a Grand Caféban - képek

Annie Ling a romániai és moldovai emberkereskedelem áldozataival, szexmunkára kényszerített nőkkel dolgozott együtt fotósorozatán. Képek és személyes történetek.
Annie Ling Awhereness című sorozata az emberkereskedelem áldozataival szoros együttműködésben készült 2012-ben Moldova és Románia négy helyszínén. Annie Ling sorozata közel hozza azokat az élményeket, melyek növelték a megszólaló áldozatok kiszolgáltatottságát - tárlata tegnap nyílt meg a Grand Café mozitermében, a THEALTER keretében.
 
Szexmunkára kényszerített nők története Annie Ling fotósorozatán - GALÉRIA. Fotó: Török János

Látjuk a helyszíneket, és a személyes beszámolóknak köszönhetően szinte jelen vagyunk, amikor a rendőr a bárból kivonszolja a stricit, amikor kopog az eső a törött szélvédőn, miközben valaki aludni próbál a szétrozsdásodott autóban. Annie hétköznapivá teszi az áldozatokkal történő eseményeket. Hét nő vállalta, hogy végigkalauzolja a fotóst életének különböző helyszínein. A fotókról bővebben az Artportálon olvashatnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európában csemegekukorica-nagyhatalom vagyunk: 5-600 ezer tonnát termelünk évente, de a hőségtől most drágulhat

Európában csemegekukorica-nagyhatalom vagyunk: 5-600 ezer tonnát termelünk évente, de a hőségtől most drágulhat
Néhány hete még szuper termésről és minőségről beszéltek a csemegekukorica-termelők, a növény ugyanis szereti a csapadékos, meleg időjárást. Az elhúzódó kánikula azonban megviseli. Tovább olvasom