Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 14°C Még több cikk.

Szín 5-ös görkoris

Szeged - A Délmagyarország Szín 5-ös játékának második díjazottja, a szegedi Bodó Izabella nagyon szeret sportolni, ezért különösen örült nyereményének, a görkorcsolyának, amit szombaton vehetett át.
Édesanyja és testvérei társaságában vette át a szegedi Bodó Izabella a Szín 5-ös, azaz a Délmagyarország és a Délvilág nyereményjátékának második díját, egy görkorcsolyát. A Tarjáni Magyar–Német Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény leendő ötödikese szombaton választotta ki nyereményét a Cora Áruházban.

Izabella nagy hozzáértéssel próbálgatta 30 ezer forintot érő ajándékát, a görkorcsolyát, és a hozzá tartozó védőfelszerelést, hiszen van benne gyakorlata, már évek óta korizik. – Sajnos nemrég nőttem ki a korcsolyámat, ezért mostanában nem tudtam használni, így különösen örülök az ajándéknak – mondta el az ifjú nyertes, aki néhány kört is tett új szerzeményével, és megígérte, ha hazaérnek, otthon is rögtön kipróbálja.

A nyári vakáció eddig eseménydúsan telt, Izabella már erdészeti táborban is volt, ahol vadlesen és bátorságpróbán is részt vehetett. – Amikor jó az idő, sokat fürdünk a kertben, de kirándulni is elmegyünk még – sorolta nyári programjait.

Izabella örült az ajándéknak, mert eddigi korcsolyáját nemrég nőtte ki. Fotó: Frank Yvette
Izabella örült az ajándéknak, mert eddigi korcsolyáját
nemrég nőtte ki. Fotó: Frank Yvette

A kislány rendszeresen sportol, az iskolában táncolni tanul, szabadidejében szívesen biciklizik a barátaival, és alig várja, hogy a közelgő születésnapjára ígért gördeszkát is használhassa. Emellett rajong a lovakért is, és bár még nem tudja, mi szeretne lenni, lovakkal szívesen foglalkozna.

A sport mellett azért a tanulásra is marad idő, mint ahogy az kitűnő bizonyítványán is látszik. A szép eredményhez nem kellett sokat tanulnia, de a végén azért „belehúzott" egy kicsit. Kedvenc tantárgya a környezetismeret, mivel szereti az állatokat és érdekli Magyarország földrajza, de az angol is jól megy neki, még dicséretet is kapott a tanév végén.

A családban azonban nemcsak Izabella tanul jól, húgának, a harmadik osztályba készülő Lillának is színötös lett a bizonyítványa.

– Elsős koruk óta mindig kitűnő a lányok eredménye, ezért a Szín 5-ös játékon is részt vettünk minden évben, de eddig még sosem nyertünk, úgyhogy most nagy az öröm – tette hozzá az anyuka.

Olvasóink írták

 • 2. Tatárné Zsuzsa 2008. július 07. 09:39
  „Személyesen ismerjük a lányokat, nagyon aranyosak! GRATULÁLUNK a bizihez, de leginkább az ajándékhoz!”
 • 1. Bodóné Évi 2008. július 07. 07:51
  „Iza testvére Anna, és másodikos lesz!
  A lényegen nem változtat semmit, és
  NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁJUK!!!
  Apuci, Anyuci és Bibi”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Modellverseny és futballgála

Szeged - Tandi Laura szegedi egyetemista kijutott az idei labdarúgó Európa-bajnokság döntőjére. Ott… Tovább olvasom