Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Szín 5-ös: ...KÁCIÓ!

Képzeletbeli iskolai táblánkon ma is léptünk egyet , a ...KÁCIÓ!-nál járunk, ami azt jelenti, hogy már csak két tanítási nap van hátra az idei tanévből, június 15-én hivatalosan is megkezdődik a VAKÁCIÓ!
Addig azonban még tetőfokára hághat az izgalom a bizonyítványokért, már csak azért is, mert a kitűnő tanulók ismét nevezhetnek a Délmagyarország és a Délvilág rendkívül népszerű társasjátékára, a Szín 5-ösre.

A feltételek a tavalyihoz hasonlóak, semmi más nem kell hozzá, mint egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve az elsősöknél, másodikosoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. Az újságba kerülő kis portrék minőségéről idén is magunk gondoskodunk: a Szín 5-ös diákarcokat fotóriportereink örökítik meg a megye valamennyi városában.

A nevezés egyszerű: ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, és a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét.

Ami a díjakat illeti, mindenki nyer! Már a fotózásnál valamennyi diákot megajándékozunk egy kis szuvenírrel, majd fotóikat megjelentetjük az újságban. Közben sorsolunk, a fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe. A második helyezett maga választhatja ki nyereménykerékpárját, míg a harmadik 15 ezer forintos Printker vásárlási utalványt kap.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Műemléki védelem a belvárosnak

Hamarosan befejeződhet az az eljárás, amelynek végén Szeged belvárosát műemléki védettség alá… Tovább olvasom