Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Szín 5-ös: pótfotózás

Ezen a héten véget ér a Délmagyarország és a Délvilág Szín 5-ös játéka. Még egy alkalmat kínálunk arra, hogy a kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedő általános iskolás tanulók nevezhessenek. Szegeden holnap pótfotózást tartunk: 12 és 17 óra között várjuk a diákokat az ifjúsági házban.
Ezen a héten véget ér a Délmagyarország és a Délvilág Szín 5-ös játéka. Még egy alkalmat kínálunk arra, hogy a kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedő általános iskolás tanulók nevezhessenek. Szegeden holnap pótfotózást tartunk: 12 és 17 óra között várjuk a diákokat az ifjúsági házban. A játékra azok nevezhetnek, akik a 2005/2006-os tanévben mindenből ötös érdemjegyet szereztek, vagy „kitűnő" szöveges értékelést kaptak. Ezenkívül feltétel, hogy a szülők vagy nagyszülők közül valaki előfizessen lapunkra.

Szín 5-ös játékunk nyereményeit július 6-án, csütörtökön délután 4 órakor sorsoljuk ki közjegyző jelenlétében lapunk Kölcsey utcai ügyfélszolgálati irodája előtt, a mediterrán teraszon. A fődíj négyszemélyes utazás a Párizs melletti Eurodisneybe, a Gold Sun Travel segítségével. A második helyezett egy mountain bike-ot, a harmadik egy Thomson mp3-lejátszót kap ajándékba. A negyedik, ötödik és hatodik helyen kisorsolt tanulók 15 ezer forint értékű Printker vásárlási utalványt nyernek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Júliustól új vényeket írnak

Új, uniós receptre írhatják fel mától az orvosok a gyógyszereket. A régi vényeket még egy hónapig… Tovább olvasom