Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Szín 5-ös visszaszámlálás: ...ÁCIÓ!

Szeged - Az utolsó tanítási hét is elkezdődött az iskolákban, a visszaszámlálásban mi is az ...ÁCIÓ!-nál járunk. Lassan beérnek a bizonyítványok is, kezdődhet a Délmagyarország és a Délvilág nagy Szín 5-ös játéka.
Ez azt jelenti, már csak három tanítási nap van hátra az idei tanévből, június 13-án hivatalosan is megkezdődik a VAKÁCIÓ! Lassan beérnek a bizonyítványok is, kezdődhet a Délmagyarország és a Délvilág nagy Szín 5-ös játéka egyrészt a dicsőségért, másrészt értékes nyereményekért.

A játék feltételei hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, „csak" egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. A Szín 5-össel csak nyerni lehet! Először azzal, hogy minden kitűnő tanulót lefotózunk, majd családjuk, iskolájuk, s mindnyájunk dicsőségére és örömére megjelentetjük őket az újságban – szépen, színesben. Aztán jönnek az ajándékok. Már a fotózásnál azzal kedveskedünk, hogy mindenki kap tőlünk egy kis szuvenírt (ingyenbelépőt az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe és írószert a Printkertől). A játék csúcspontjaként pedig sorsolunk: a fődíj egy négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, az OTP Travel szervezésében. A második szerencsés nyertes görkorit, a harmadik mp4-es lejátszót, a negyedik-ötödik-hatodik pedig 15-15 ezer forint értékű Printker vásárlási utalvány kap.

Nagyszülők, szülők, tanárok, diákok, figyelem! A Szín 5-ös játékba úgy lehet részt venni, hogy előbb ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, majd a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése (szülőnek vagy nagyszülőnek).

Fotózási helyszínek

Szeged (Technika háza, Kígyó u. 4.): június 23–25., 12–18 óráig.

Hódmezővásárhely (Petőfi Művelődési Központ, Szántó K. J. u. 7.): június 24., 12–18 óráig.

Mindszent (Művelődési ház, Szabadság tér 37.): június 26., 14–17 óráig.

Mórahalom (Aranyszöm Rendezvényház, Röszkei u. 1.): június 26., 14–17 óráig.

Szentes (Ifjúsági ház, Tóth J. u. 10–14.): június 27., 13-17 óráig.

Kistelek (Rendezvényház, Kossuth u. 5–7.): június 27., 14–17 óráig.

Makó (Hagymaház, Posta u. 4.): június 25., 12–18-ig.

Csongrád (Művelődési központ, Szentháromság tér 8.): június 30., 14–17 óráig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képregénnyel olcsóbb a mozijegy a Grand Caféban

Szeged - Képregényfesztivált szervez 2008 őszén a szegedi Grand Café. Aki átnyújt egy képregényt… Tovább olvasom