Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Szín 5: VAKÁCIÓ!

Kedves Olvasóink, Diákok, Szülők, Nagyszülők, Tanárok! Képzeletbeli iskolai táblánkon minden betű a helyén: VAKÁCIÓ! Jó, a bizonyítványokért kell még egy kicsit izgulni, már csak azért is, mert a kitűnő tanulók ismét nevezhetnek a Délmagyarország és a Délvilág rendkívül népszerű társasjátékára, a Szín 5-ösre.
A feltételek hasonlóak mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, mint egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve az elsősöknél, másodikosoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. Az újságba kerülő kisportrékról fotóriportereink gondoskodnak majd a megye valamennyi városában.

A nevezés egyszerű: ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, és a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése.

Ami a díjakat illeti, velünk mindenki nyer! Már a fotózásnál valamennyi diákot megajándékozunk egy kis szuvenírrel (egyedi Szín 5-ös csomagolópapír-garnitúrával, ingyen belépővel a mórahalmi Erzsébet fürdőbe, zselés tollal meg fényképtartóval) majd mindegyikük fotóját megjelentetjük az újságban – egységesen, szépen, színesben. A fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel segítségével. A második helyezett maga választhatja ki nyereménykerékpárját, míg a harmadik 15 ezer forintos Printker vásárlási utalványt kap.

Figyeljék a fotózással kapcsolatos felhívásainkat!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félig maradt meg a Megmaradás fala

Tízből négy emlékfalat lebontottak Ópusztaszeren a Megmaradás falánál, a többire fennmaradási… Tovább olvasom