Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Szíveket röptettek a bohócdoktorok Szegeden - Fotók

Csokival várták a járókelőket Szegeden, a Klauzál téren a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai Valentin-nap alkalmából. Színes léggömböket és finomabbnál finomabb csokoládékat ajándékoztak azoknak, akik arra jártak, és megálltak velük beszélgetni.
A bohócdoktorok célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a régi közmondásra, miszerint ép testben ép lélek lakozik. Szerintük nemcsak a testi erőnlét fontos, a pszichével is foglalkozni kell. Ezért a csoki mellett mosollyal és néhány jó szóval várták az arra járókat.
 
Valentin-napra készülve színes léggömböket is ajándékoztak a bohócdoktorok a járókelőknek. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA

Azt vallják, mindenkinek szüksége van mások szeretetére, ezért fontos, hogy ápoljuk kapcsolatainkat. Őszinte odafordulással jobbá tehetjük a segítségre szorulók, a családtagjaink, a barátaink életét. A Valentin-nap szerintük nemcsak a szerelmesek, hanem a jó barátok és mindazok ünnepe, akik odafigyelnek egymásra.

A Klauzál téren a bohócdoktorok házasságkötést is vállaltak, persze csak jelképesen. Emellett szerelmesek, kicsik és nagyok egy szeretettáblára írhatták fel annak nevét, akit szeretnek. A bohócdoktorok piros lufikat engedtek az égbe, ezzel szeretetüket jelképezték.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenki el tud helyezkedni Csengelén - A pályázatok minőségi előrelépéseket hoztak a polgármester szerint

Fedett piacteret kapott a falu, egészségügyi központ és bölcsőde is létrejött 2018-ban Csengelén.… Tovább olvasom