Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Szőke herceg Szicíliából

Legújabb szerepe miatt változtatott hajszínt Pataki Ferenc színművész, aki Arthur Miller Pillantás a hídról című darabjában egy szicíliai olasz férfit alakít.
– A darabban többször is szó esik a karakterem szőke hajáról, ezért elkerülhetetlen volt az átalakulás. Parókát nem alkalmazhattunk, hiszen a természetességre törekedtünk – magyarázza a színész, akinek az átalakulásban felesége, Pataki Dorka segített. S bár a művész nyaranta egyébként is melíroztatja haját, ilyen nagy változtatásra eddig még nem volt példa. A szerepek miatt persze természetes, hogy olykor híznia vagy fogynia kell, esetleg konditeremben kell gyúrnia. A jelenlegi változás környezetének is szemet szúrt. Eddig szinte senki sem hagyta szó nélkül az új frizurát.

Ez még csak kísérleti stádium, hiszen Pataki Ferenc színművész hajszíne elsőre nem lett természetes színű Fotó: Frank Yvette

– Volt, aki hosszú, döbbent csenddel konstatálta szőkeségem, akadt olyan munkatársam is, aki nem ismert meg. Az új külsőm miatt úgy érzem, az utcán is jobban megnéznek az emberek, hiszen általában megakad a szemük a fura fazonokon. A gyerekeim megmosolyognak, a legkisebb a festés óta Szőke hercegnek hív – mondja nevetve a színművész, aki azt is elárulta, miután már nem játsszák a darabot, lehetséges, hogy levágatja hosszú haját.

Olvasóink írták

 • 7. Járai Emma 2008. május 28. 16:14
  „a Pataki Ferenc bisztos hogy nem küldött el még rajongot magától ezt bisztosan állithatom ismerem ugyhogy tudom....”
 • 6. Banánka 2008. május 28. 16:11
  „le ne vágassa a haját a szinmüvész mert ugy már nem ö hanem egy másik ember ezt higgye el mert ez neki egy amolyan védjegye. KÉRLEK FERI NE!!!!!!!!!!!!!!! Egy rajongó akit ismersz közelebbről (vagy valaki által)”
 • 5. Tamás 2008. január 15. 11:43
  „Gergő: A kultúra és a színház oké, kedves Gergő, de nem gondolod, hogy egy új hajszín nem fedi le ezt a kategóriát, még ha oly hírneves emberé is, mint ez a srác? Ezt búlvárnak hívják. És a búlvár és a kultúra, nos, oltári nagy különbség... El kellene néha gondolkodni, nem árt...”
 • 4. Gergő 2008. január 14. 19:36
  „Tamás: kis kultúra, színház? el kellene néha menni, nem árt...”
 • 3. Tamás 2008. január 14. 10:46
  „Manapság az ilyesmi is hírértéknek számít? Ki ez a srác?”
 • 2. Geri 2008. január 12. 12:34
  „Lu: miért jó hazudozni? rosszmájúság, irígység?
  Bizton állíthatom a Feri még soha nem zavart el rajongót magától, ha az autogrammot ment kérni tőle. Az lehet hogy csak a Ferire hasonlított. Aki ismeri őt, nagyon jól tudja hogy egyáltalán nem ilyen ember.”
 • 1. Lu 2008. január 11. 13:36
  „Még az új frizurád előtt is volt aki megismert az utcán Feri!!! csak elzavartad...... pedig csak egy aláírást szeretett volna kérni tőled a kedvesének, aki addig a pillanatig kedvelt téged, mint színészt....... hát ilyen ez a rock and roll!!!Az ismertség közönyössé tesz!!!!.....????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meddig él még a szegedi Bartók Művelődési Központ?

Szeged - Nincs hír a januári programokról a szegedi Bartók Béla Művelődési Központ honlapján. A civilek aggódnak, nem szeretnék elveszíteni ezt a bázisukat. Tovább olvasom