Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Szombat éjjel Retro-buli a Delmagyar.hu szépeivel

A Centrál Kávézó és Retro Klubban megkezdődött a Rádió 88 pótszilveszteri bulija, amelyen a Delmagyar.hu "A nap szépe" rovatában 2007-ben fotóalbummal megjelent lányok is részt vesznek.
A fergeteges hangulatot és az élő közvetítést a Rádió 88 biztosítja: a rádió Club88 műsora a buli folyamán végig egyenes adásban jelentkezik a helyszínről.

A nap szépe lányok karján ott van a dátum: melyik napon jelentek meg a Delmagyar.hu rovatában... Az előtérben: Korom Kata. Fotó: Vas András.

A buliban minden lány karjára van felfestve, hogy melyik napon volt ő a nap szépe. A vendégek szó szerint közvetlenül szavazhatnak rájuk, hiszen a belépéskor szerzett kupon egyik felét személyesen adhatják át a legrokonszenvesebb hölgynek.

A kupon másik felével egyébként fürdőruhás fotózásra ajánlhatnak lányokat a látogatók. Azokat a hölgyeket, akik a legtöbb levelet kapják, visszahívjuk egy nyári fotózásra.

Élő rádióadás a Rádió88-ban

A Nap Szépe galériák honlapunkon itt találhatóak.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késik az integrált oktatásért járó pénz

Szeged - Egy fillért sem láttak még a hátrányos helyzetűek integrált oktatásáért gyermekenként járó 61 ezer 500 forintból a programhoz kapcsolódó szegedi iskolák. Ugyanakkor egy országos felmérés szerint sok intézmény csak a különpénz miatt mondja magáról, hogy alkalmazza a módszert. Tovább olvasom