Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Szórakoztató numerológia

Gondolt már arra, hogy megüti a főnyereményt az ötöslottón? Új élet, új ház, új autó…
A pénz nem boldogít (csak ha van). Sokan állítják, hogy a pénz, a gazdagság csak nyűg és gond (ők a jelenleg is gazdagok).

Mennyi az esélye annak, hogy valaki mind az öt számot eltalálja az ötöslottón?

A helyzet ennél kicsit bonyolultabb. A tényleges matematikai képlet sem nehéz, a kedvező esetek száma osztva az összes eset számával. Az ötöslottó esetében a kedvező esetek száma 1 db, míg az összes lehetséges eset száma 43.949.268 db. A képletbe behelyettesítve annak az esélye, hogy ötöstalálatot érjen el a heti lottósorsoláson: 1 osztva 43.949.268, azaz 0,00000002275. Tudja, ez, pontosan mennyi? Semmi! Gyakorlatilag nincs számszerűsíthető esélye annak, hogy öttalálatos lottószelvénye legyen. Ennek ellenére több-kevesebb rendszerességgel előfordul öttalálatos. Az embereket, akik legyőzik a realitást, szerencséseknek nevezzük. Mi a szerencse? Nem tudom. Mikor vagyok szerencsés? A numerológia szerint ez számítható. Minden embernek vannak szerencsés napjai.


Mit várhatunk a különböző személyes évektől?

1. év – Az új kezdet éve, tele van energiával és lelkesedéssel. Új dolgokat fog megtapasztalni. Minden, amibe belekezd, hosszú távon is sikeres lesz. Tucatnyi dologgal is foglalkozhat, mégis mindenre lesz elegendő ideje és energiája. Ha változtatni akar az életén, akkor ezt ebben az évben teheti meg a legkönnyebben és legsikeresebben. Az első személyes évben nem elszenvedője, hanem kezdeményezője a változásoknak. Valósítsa meg álmait!

2. év – A konszolidáció éve, az 1. személyes év után a párhuzamosan folytatható tevékenységeinek száma visszacsökken az elfogadható mértékűre. Ez az év a türelemről szól. A siker nem annyira impulzív, mint az 1. személyes évben, de elérhető. Az 1. személyes évben minden a kezére játszott, a 2. személyes évben a siker eléréséhez több időre és több türelemre van szüksége. A 2. személyes év könnyen frusztrálóvá válhat, ezért töltsön több időt szeretteivel, barátaival. Tökéletes év arra, hogy elgondolkodjon a hosszabb ideje fennálló nehézségein, és megoldja azokat.

3. év – A kikapcsolódás, a kreativitás és a gondtalanság éve. Az egész évet a szórakozásnak szentelheti. Ez nem azt jelenti, hogy nem dolgozik, vagy elhanyagolja a kötelességeit. A 3. személyes évben minden könnyebben sikerül, minden egyszerűbbnek tűnik. Tevékenységeiben több lesz a köszönet. Gyakrabban fog szórakozni, több lesz a szabadideje. Könnyen köt új ismeretséget, előkerülnek a rég nem látott ismerősök, barátok, rokonok. A 3. személyes évben pörög az élet.

4. év – Munka, munka, munka! Nehéz év mind a magánéletben, mind a karrierben. Nem történik semmi új, monoton módon tovább kell gördíteni a korábbi években megkezdett folyamatokat. A 4. személyes év a részcélok éve. Globális célokat nem érdemes kitűzni, a részcélok elérése lehetséges. Anyagilag is nehéz év. Alapozó év, elsődleges cél a túlélés, a korábbi években elértek megtartása, felkészülés a következő évekre.

5. év – A változások és a változatosság éve. Túlélve a 4. személyes év gondjait és monotóniáját, felpezsdül ön körül az élet. Lehetőség lehetőség hátán. Hosszú távú tervezésre alkalmatlan. Élvezze ki a pillanat örömét, csapjon le a kínálkozó lehetőségekre. Ne bánkódjon, ha elszalaszt néhányat. Az 5. személyes év jellemzője, hogy mindig van másik lehetőség, talán jobb is, mint az előző volt. Ideális a költözésre, a nagy utazásokra.

6. év – Az otthon, a család, az érzelmek, a barátság éve. A házasságok és a válások éve is. Ha a kapcsolatban van jövő, a feleket közelebb hozza a 6. személyes év. Ha a kapcsolatban nincs jövő, a felek a 6. személyes évben látványosan eltávolodnak. Ebben az évben a legerősebb az egyén szexuális kisugárzása, ilyenkor a legvonzóbb a másik nem számára. A 6. személyes évben a legvalószínűbb a gyermekáldás. Ebben az évben mindenképpen fejlődik, gazdagodik az egyén érzelmi élete. Anyagi szempontból viszont nagyon nehéz év. Az érzelmek nem hozzák, hanem viszik a pénzt.

7. év – A tanulás, a meditáció, a félrevonulás időszaka. Kiválóan alkalmas a tanulásra, az alkotói tevékenységre. Anyagilag még a 6. személyes évnél is gyengébb. Nincsenek eseti jövedelmek, az előző évek felhalmozásai segíthetik át a nehézségeken. A 7. személyes év a tudatos áldozatvállalás éve. Egy kis öröm az ürömben, hogy a sikeres fogyókúra éve is! A fogyókúra is áldozatvállalás. A 7. személyes év lehetőséget ad a megbánásra, a korábbi évek kudarcainak, sikertelenségeinek feldolgozására.

8. év – A pénz, a karrier éve! A korábbi évek meghozzák gyümölcsüket. Megtérül a sok tanulás, az önmagunkkal való megbékélés. Optimista és nagyvonalú lehet, befektetései rövid távon megtérülnek. Felélénkül társasági élete. Üzleti és karrierszempontból fontos új ismeretségekre tehet szert. Az év hátulütője, hogy a család és a karrier ellentétes irányba mozog. Minél sikeresebb a karrierben, annál több energiát kell emberi kapcsolataira, családjára fordítania. A 8. személyes év anyagilag a legsikeresebb a személyes évek közül.

9. év – A 9. személyes év a lezárás, a számvetés éve, honnan jött, merre tart, meddig jutott. A nagy tervezések éve – most kell eldönteni, hogy mire fordítja a következő kilencéves ciklus 1. személyes évének energiáit. Most kell megszabadulnia a terhektől. Mindent, ami nem segít abban, hogy jobb életet élhessen, ebben az évben elhagyhat. Vonatkozik ez mind a párkapcsolatra, mind a karrierre. A 9. személyes év a betegségek és a gyógyulás éve. Az előző nyolc év tetteinek minden következménye most jelenik meg. Ugyanakkor a gyógyulás révén tiszta lappal indíthatja a következő évet.

Így számoljunk!

Személyes évek

A numerológia 9 éves ciklusokat határoz meg, és az egyes évekhez különböző eseményeket, lehetőségeket rendel. Vannak könnyű és nehéz évek. Vannak sikeres és sikertelen évek. A 9 éves ciklus évei a személyes évek. A pontos érték kiszámításához három adatra van szükség: a születés hónapjára, a születés napjára és az adott naptári év számára. Ha valaki pl. február 10-én született, akkor a születési hó – 2, a születés napja – 10=1+0=1, az adott év naptári száma 2009=2+0+0+9=11=2. A személyes év száma e három szám összege, egy számjegyre egyszerűsítve 2+1+2=5. A február 10-én született személy az 5. személyes évében van. Ha szereti a pezsgést, akkor nagyon jó éve lesz! A személyes év mindig a születésnappal kezdődik és születésnapig tart. Ha valakinek még nem volt egy adott naptári évben születésnapja, akkor a számítás során az előző évet kell figyelembe venni.

Személyes hónap

Sorsbefolyásoló rezgése megegyezik a személyes év rezgésével, csak gyengébb. A személyes hónap rezgései erősíthetik vagy gyengíthetik a személyes év hatását. Számítása egyszerű, a személyes év számához hozzáadja a naptári hónap egyjegyűre egyszerűsített számát, majd az összeget is egyjegyűre egyszerűsíti. Az így kapott szám a személyes hónap. A példánál maradva, ha a személyes év – 5, a naptári hónap 9, akkor a személyes hónap 5+9=14=1+4=5. Ez esetben az 5. személyes év rezgéseit erősíti az 5. személyes hónap. A személyes hónap is a születésnappal kezdődik és születésnapig tart.

Személyes nap

Számíthat személyes napot is. A személyes nap sorsbefolyásoló rezgése megegyezik a személyes év és hónap rezgéseivel, csak gyengébb. A személyes nap rezgései erősíthetik vagy gyengíthetik a személyes év és hónap hatását. Számítása egyszerű, a személyes hónap számához hozzáadja a naptári nap egyjegyűre egyszerűsített számát, majd az összeget is egyjegyűre egyszerűsíti. Az így kapott szám a személyes nap. A példánál maradva, ha a személyes hónap – 5, a naptári nap 27=2+7=9, akkor a személyes nap 5+9=14=1+4=5. Ez esetben az 5. személyes év és hónap rezgéseit erősíti az 5. személyes nap. A személyes nap is a születésnappal kezdődik és születésnapig tart. 50% – vagy igen, vagy nem!

Olvasóink írták

  • 1. flexsnake 2009. október 11. 11:57
    „Numera = gyors menet
    a numerológia? :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyerekek veszélyben

Hetente jelennek meg hírek megrontott gyerekekről, az internet a pedofilok egyik vadászterülete. Tovább olvasom