Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson -3°C | 10°C Még több cikk.

Szórólapok a Felsővárosi templomban

Szeged - A Pajor András atya, a Keresztény Kulturális Akadémia elnöke aláírásával terjesztett szórólap címe András atya nyílt levele a "baloldali" szavazókhoz - 2014. tavaszán.
Ma a reggel 7 órás misén szórólapok hevertek Szegeden, a Felsővárosi templom padjain - számolt be lapunknak olvasónk. A Pajor András atya, a Keresztény Kulturális Akadémia elnöke aláírásával terjesztett szórólap címe András atya nyílt levele a "baloldali" szavazókhoz - 2014. tavaszán.

Olvasónk felháborodott azon, hogy a templomban politizálnak. Már azon felidegesítte magát, hogy a baloldali szót idézőjelbe tették. Pajor András azt írja a szórólapon, hogy "nem kampány-célból, sokkal inkább lelkipásztorként, lelkiismeretük felébresztése érdekében üzenek Önöknek."

A szórólapon az is olvasható, hogy az ellenzék "ellenkezése mára olyan mély szintre süllyedt, hogy Önöket is súlyosan sérti, ha ennek a stílusnak, ezeknek a méltatlanná vált személyeknek Önök a címzettjei."

Pajor azt írja, hogy "egyáltalán, a barbárságnak ez a szintje nevezhető-e még baloldaliságnak? Kérem, fontolják meg, elsősorban nem a választás elvesztése, hanem önmaguk, emberi tartásuk megőrzése a tét. Kérem, utasítsák el a kompromittálódott személyeket és azt a stílust, amely az ő győzelmük esetén eluralhatja az országot, a közigazgatást, a közszellemet" - olvasható egyebek mellett Pajor András, a Keresztény Kulturális Akadémia elnöke baloldali szavazókhoz intézett nyílt levelében.

Olvasónk elmondta még, a misén nem politizált a pap, Artur atya, csupán annyit mondott prédikációja végén, hogy mindenki szavazzon lelkiismerete szerint.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bécs helyett a fogdába - 400 euróért csempészett

Az Ásotthalomnál elkapott BMW-t egy 43 éves szerb férfi vezette, aki két szerb és két koszovói állampolgárt szállított. Tovább olvasom