Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Sztrádaavató futás

A március 11-i sztrádaavató futóversenyen ingyen vehet részt 50 előfizetőnk, és még ajándékot is kap. A mezőny az M5-ös Szeged és Röszke közötti szakaszának átadásakor, 15 órakor rajtol, a futóknak 14 kilométeres távot kell teljesíteniük – együtt Kóka János gazdasági és közlekedési miniszterrel.
Azon előfizetőink között, akik a lapunkban megjelenő játék helyes megfejtését március 8-áig elküldik a szerkesztőség címére, 50 darab nevezési szelvényt sorsolunk ki a március 11-i, szombat délután 15 órakor kezdődő rangos sztrádaavató futóversenyre. A szelvényeket majd a Sajtóházban lehet átvenni, amelynek időpontjáról tájékoztatjuk olvasóinkat. A Napraforgó Futóklub által szervezett futóversennyel kapcsolatban a részletes információk a médiatámogatók, a Délmagyarország és a Rádió Plusz honlapján – www.kiiras.delmagyar.hu, valamint www.radioplusz.fm – olvashatók, innen mellesleg a nevezési lapokat is le lehet tölteni.

Minden résztvevő ajándékot, egy pólót és egy baseballsapkát kap, emellett a rajtszámtombolán ajándékcsomagot is nyerhet. A legjobb helyezést elérő előfizetőnknek Délmagyarország-ajándékcsomagot ajánlunk fel. A női és a férfi abszolút verseny első hat helyezettje pénzjutalomban részesül, ezen összegek nagysága 10-60 ezer forint, s különböző különdíjakat is kiosztanak.

A rajtvonal a röszkei körforgalom magasságában lesz az M5-ösön, a 173. kilométernél. Ide autóbuszok szállítják a versenyzőket a röszkei sportcsarnokból, ahol még a verseny előtt is be lehet nevezni a megmérettetésre. A rajtvonalnál rövid avató beszédet mond Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Kóka János, a gazdasági és közlekedési tárca vezetője, majd elindítják a mezőnyt. Kóka János maga is lefutja a 14 kilométeres távot, amelynek célállomása az M5-ös 159. kilométerszelvénye a szegedi északi csomópontnál. Onnan a rendezők a versenyzőket autóbuszokkal a röszkei sportcsarnokba szállítják vissza.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fiatalokat várnak önkéntes munkára

Március 20-áig ajánlhatnak munkát a szociális, kulturális és egészségügyi intézmények, közhasznú… Tovább olvasom