Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Születésnapja előtt leptük meg Dóró Józsefet

Születésnapja előtt leptük meg Dóró Józsefet
Szeged - Nyolc szelvény is elég volt ahhoz a szegedi Dóró Józsefnek és feleségének, hogy a Telekosár játékra érkezett 12 ezer szelvényből az övéket sorsoljuk ki.
– Előszülinapi ajándéknak is betudható a Délmagyarország nyereménye – mondta Dóró József. A nyugdíjas szegedi szobafestő és felesége volt Telekosár játékunk újabb nyertese, akiket 25 ezer forintos ingyenbevásárlásra vittünk el az újszegedi Príma Novába. A férfi szerdán lesz 68 éves.

A jeles napra mégsem vásároltak sok hozzávalót, Dóró Józsefné Ica sült csülökkel lepi majd meg férjét, amihez a húst a piacról szerzik be. A bevásárlóközpontba listával érkeztek, amin főleg tartós élelmiszerek és vegyi áruk szerepeltek. A bevásárlókocsiba egymás után került bele a cukor, az olaj, a száraztészta, a konzerv, a mosószer, az öblítő és a sajt.

A házaspárnak két fia született, és van egy 13 és egy 6 éves lányunokájuk.

– A gyerekeink annyira nem akarták elhinni a szerencsénket, hogy nem is volt külön kívánságuk az üzletből. A lányokat meglepjük édességgel és pipereholmival, s bár csak unokatestvérek, de mindig próbálunk mindenből ugyanolyan márkát vagy illatot vásárolni nekik, hiszen az ajándékot egyszerre szoktuk odaadni  – magyarázta Dóró Józsefné.
 
Születésnapja előtt leptük meg Dóró Józsefet. Fotó: Török János (galéria)
A házaspár 46 éve házasodott össze, és éppen ennyi ideje előfizetője a Délmagyarországnak. Egy közös háztartásnak akkoriban elengedhetetlen tartozéka volt az újság-előfizetés – mondták. József éppen az aktuális Telekosár-nyertesről szóló cikkünket olvasta lapunkban, amikor megcsörrent a telefonja a jó hírrel, hogy őket is ingyenbevásárlásra visszük.

Még soha nem jártak a Príma Novában, éppen a megnyitás előtt költöztek be Deszkről Szegedre egy panelházba. Azt mondták, nem hiányzik nekik a kert, hiszen Deszk előtt a Csillag téren éltek egy panelban. Most azért költöztek be újból a városba, mert fiaik és családjaik is itt élnek. Bevásárolni főleg József szokott, amíg Ica otthon a házimunkával foglalkozik. Ez meg is látszott a férfin, fejből sorolta, hogy a piacon és más áruházakban éppen mennyiért lehet megvásárolni azt a terméket, ami előtt éppen elhaladtak az bevásárlóközpontban.

A pénztárnál végül 28 ezer 985 forintot hagytak ott, így a nyereményt alig négyezer forinttal kellett kiegészíteniük.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pacalt reggelizett a színművész: Jakab Tamással ettük végig a Mars téri piacot - videó, galéria

Pacalt reggelizett a színművész: Jakab Tamással ettük végig a Mars téri piacot - videó, galéria
A jól megszokott sült kolbász, sült hal és lángos mellett már magyaros és kínai egytálételeket is kínálnak a Mars téri piacon, ahol Jakab Tamás Jászai Mari-díjas színművésszel tartottunk kóstolót. Tovább olvasom