Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Tájékozódjon, ha autóba ül: mindkét irányban torlódás várható Röszkénél

Röszke - Egy átlagos nyári napon 15-20 ezer utas veszi igénybe a Röszke Autópálya-határátkelőhelyet, a nyári szabadságok időszakában ez a szám akár 60 ezerre is nőhet.
Mindkét irányban jelentős forgalomra számít a rendőrség a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen ezen a hétvégén. A Nyugat-Európából szabadságra induló, illetve az oda visszatérő vendégmunkások rohama miatt akár több órás várakozás is kialakulhat.

Egy átlagos nyári napon 15-20 ezer utas veszi igénybe a Röszke Autópálya-határátkelőhelyet, a nyári szabadságok időszakában ez a szám akár 60 ezerre is nőhet.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség felkészült arra, hogy a csúcsforgalom idején a Röszke Autópálya-határátkelőhely teljes kapacitáson működjön.

Az autósoknak azt tanácsolja a rendőrség, hogy útnak indulás előtt tájékozódjanak a police.hu-n az aktuális várakozási időkről, vagy hívják a Röszke Autópálya-határátkelőhelyet a 30/466-1026-os telefonszámon.

Szükség esetén a gyorsabb átlépés érdekében célszerű Tompa, Tiszasziget vagy Ásotthalom felé kerülni. Utóbbi kettőt naponta 7 és 19 óra között vehetik igénybe.

A rendőrség kéri az utazókat, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

58 csoportban 1110 határsértő

Országszerte összesen 1534 embert fogtak el a rendőrök, egy esetben közokirat-hamisítás, négy… Tovább olvasom