Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Tanácsadókat keresnek

Csongrád megye 7 kistérségébe összesen 14-15 pályázati tanácsadó jelentkezését várják november 15-éig annak a kétmilliárd forintos kormányzati programnak a keretében, amelynek célja, hogy – a decentralizáció jegyében, a regionális fejlesztési ügynökségeket megerősítve – a pályázóknak „házhoz vigye" a Nemzeti fejlesztési tervet.
Csongrád megye 7 kistérségébe összesen 14-15 pályázati tanácsadó jelentkezését várják november 15-éig annak a kétmilliárd forintos kormányzati programnak a keretében, amelynek célja, hogy – a decentralizáció jegyében, a regionális fejlesztési ügynökségeket megerősítve – a pályázóknak „házhoz vigye" a Nemzeti fejlesztési tervet. A dél-alföldi régió három megyéjének 25 kistérségében összesen 52 tanácsadónak és 2 adminisztratív munkatársnak teremt munkát az elkövetkező egy évre a program.

A www.del-alfold.hu internetes honlapon található álláshirdetésre jelentkezők közül kiválasztandó tanácsadók a kistérségekben nyújtanak majd praktikus segítséget mindazoknak, akik a projektötletek kidolgozásánál tartanak, akik éppen európai uniós pályázatot készítenek és akik a projektjük megvalósítása során az elszámolások és előrehaladási jelentések összeállításán dolgoznak. Csongrád megyében a Nemzeti fejlesztési terv operatív programjainak pályázatain november 7-éig 696 pályázó, összesen 21,6 milliárd forint támogatást nyert. Közülük 504 projektgazdával már támogatási szerződést is kötöttek, 17,5 milliárd forint értékben. 235 nyertes megyei pályázó számlájára pedig már megérkezett összesen 3,7 milliárd forint európai uniós támogatás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjemelésekről döntenek

Várhatóan 1,6-16 százalékkal emelkednek január elsejétől a közüzemi és közszolgáltatói díjak… Tovább olvasom