Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Tánc az óceánon

A luxushajó világa sokunk számára a pompát és a gazdagságot jelképezi. A szegedi versenytáncos pár Balaton Renáta és Dancsok Zoltán egy amerikai ügynökség felkérésére kijutott a Norvég hajózási társaság luxushajójára, annak is a teátrumába, ahol esténként felléptek az előkelő vendégsereg legnagyobb örömére.
A luxushajó világa sokunk számára a pompát és a gazdagságot jelképezi. A szegedi versenytáncos pár Balaton Renáta és Dancsok Zoltán egy amerikai ügynökség felkérésére kijutott a Norvég hajózási társaság luxushajójára, annak is a teátrumába, ahol esténként felléptek az előkelő vendégsereg legnagyobb örömére. Mindeközben a luxushajó Miamin át Mexikóig ringatózott tengeren és óceánon. A hatalmas, 14 emeletes monstrum bejárta a világ legcsodálatosabb részeit.

A hajó különleges, kétszintes, balkonos színháza körbeölelte a földszinti nézőteret. A vendégek pedig piros plüssfotelekből, koktélokat szürcsölgettek, és a musical válogatásokban, valamint a szegedi táncospár latin show-jában gyönyörködtek. A gazdag vendégek úgy megszerették a magyar táncosokat, hogy külön órákat kértek tőlük, annak ellenére, hogy ez nem szerepelt a hivatalos programban.

Szabadidejükben delfinshow-ra látogattak és felfedezték a maja kultúra természetfeletti világát. A hat hónap alatt nem szakadtak el teljesen otthonuktól, hiszen egy honfitársuk szakácsként dolgozott a hajó konyháján, kedvükért pedig töltött káposztát főzött. Majdnem olyat, mintha otthon a mama tálalta volna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katicát édesanyja nevelheti

Jól végződött a szegedi születésű Katica története, akiről többször megírtuk, hogy a gyámhivatal nem… Tovább olvasom